Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Крумовград надигра полския Корона

Крумовград победи полския Корона
Снимка: БТА

Александър Колев вкара два гола за ФК Крумовград за победата над полския Корона Келце с 2:1 в третата контрола от подготвителния лагер в Турция. 

Българският тим поведе в 14-ата минута, когато Серкан Юсеин изведе Александър Колев и той с шут под гредата не сбърка за 1:0.

Тимът на Корона, който преди седмица победи ЦСКА София с 2:0, стигна до изравнително попадение в 68-а минута, когато Трехо се озова сам срещу Благой Макенджиев и реализира за 1:1.

Поляците можеше да поведат в 84-а минута, когато получиха право да изпълнят дузпа, но вратарят на Крумовград спаси.

Минута по-късно Алекс Колев получи пас от Китанов и реализира на празна врата за 2:1.

Това е втора победа за Крумовград в Турция след успеха с 3:1 срещу унгарския Кечкемет.

Тимът има и равенство 1:1 с друг полски тим Заглембе.


По публикацията работи: Петър Ненов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Христина Пенева

БФ Скокове на батут изгражда нов национален център в Ямбол

Българската федерация по скокове на батут започна изграждането на нов национален център в Ямбол. "Преди над 10 години министър Весела Лечева ни предостави средства за да започнем строежа на зала в Ямбол. Тогава направихме и първа копка, но тогавашният кмет Георги Славов не ни подписа работния проект. Сега, благодарение на кмета Валентин..

публикувано на 09.07.24 в 13:28

Стилияна Николова, Боряна Калейн и ансамбъл (жени) ще участват на Световната чалъндж купа в Румъния

Стилияна Николова, Боряна Калейн и ансамбълът за жени ще участват на Световната чалъндж купа по художествена гимнастика, която ще се проведе в Клуж-Напока (Румъния) от 12 до 14 юли. Дни преди старта на олимпиадата в Париж, 42 индивидуални състезателки и 11 ансамбъла ще спорят за отличията в надпреварата. От тях 14 грации и 9 отбора ще бъдат и на Игрите..

публикувано на 09.07.24 в 13:09
Нико Уилямс тормози защитата на Германия.

Холивудската история на Нико Уилямс и неговото семейство

Испания е отборът, който прави най-голямо впечатление на европейското първенство по футбол. Невероятна симбиоза между опит и талант. Между скорост и техника, фини отигравания и тънкости, присъщи само за най-добрите. Естествено, няколко са имената, които се набиват на очи от началото на турнира. И не е случайно, че поне до момента лидерът в средата на..

обновено на 09.07.24 в 12:16
Салиба (вляво) се справи и с Роналдо.

Уилям Салиба - непробиваем, умен, търпелив

Невъзможно да бъде преодолян. Изключително умен. Търпелив. Така бивши треньори описват новата звезда в центъра на защитата на Франция Уилям Салиба. Защитникът на Арсенал вече си бе спечелил доверието на феновете на клуба и страхопочитанието у притивниковите футболисти и привърженици. Селекционерът на Франция Дидие Дешан всякаш преоткри Салиба на Евро..

обновено на 09.07.24 в 11:50
Детелин Баялцалиев.

Гласът на специалиста: Имаше дузпа за Германия в мача с Испания

Английският рефер Антъни Тейлър трябваше да отсъди дузпа за Германия в четвъртфиналния мач с Испания. Това заяви в интервю за БНР Детелин Баялцалиев - бивш рефер и сега инструктор и лектор на футболни арбитри.  Знам за новата инструкция в тази връзка, която УЕФА е дала преди първенството, досега такава нямаше,  но тя не трябва да бъде..

публикувано на 09.07.24 в 11:17

Националките на Антонина Зетова са на полуфинал на Евроволей

Националният отбор на България за девойки под 18 години продължава страхотното си представяне на Европейското първенство, което се провежда в Румъния и Гърция. Воденият от Антонина Зетова тим се наложи над Гърция с 3:1 (25:18, 25:19, 24:26, 25:10) в среща от група II на надпреварата, изигран в Ираклион (Крит).  "Лъвиците"  са безапелационен лидер със..

публикувано на 09.07.24 в 06:19

Джокович е на четвъртфинал след протоколна победа

Седемкратният шампион Новак Джокович се класира за четвъртфиналите на Откритото първенство на Великобритания по тенис.  Поставеният под номер 2 в схемата сърбин победи Холгер Руне (Дания) с 6:3, 6:4, 6:2 за около два часа на корта. Джокович контролираше мача изцяло. Той направи един пробив в началото по пътя си към успеха в първия сет, а във втората..

публикувано на 09.07.24 в 06:06