Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Славия остава без двама титуляри за мача с Левски

Златомир Загорчич
Снимка: БТА

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич определи група от 20 футболисти за дербито с Левски на стадион "Георги Аспарухов", което ще се играе на 29 март (петък). Поради контузии за двубоя отпаднаха капитанът на "белите" Галин Иванов и крилото Денислав Александров.

Мачът от 26-ия кръг на Първа лига е с начален час 19:00.

Групата на "белите": Светослав Вуцов, Николай Кръстев, Венцислав Керчев, Ертан Томбак, Ивайло Марков, Виктор Генев, Мартин Георгиев, Велко Йеленкович, Куентин Зеедорф, Ерол Дост, Емил Мартинов, Чунг До, Иван Минчев, Кристиян Стоянов, Исак Соле, Емил Стоев, Роберто Райчев, Мартин Сораков, Владимир Николов, Тони Тасев.


По публикацията работи: Владислав Стоянов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Крумовград отложи празненствата в Разград

Отборите на Лудогорец и Крувоград направихме зрелищно равенство с 6 гола - 3:3. На полувремето "орлите" губеха с 0:2, но само в рамките на 30 минути след почивката с попадение на Рик Джонатан, Оливие Вердон от дузпа и Руан Крус стигнаха до пълния обрат. В продължение на четвърт част Лудогорец се виждаше като шампион за 13-и пореден път, тъй..

публикувано на 28.04.24 в 19:57

Гьозтепе на Станимир Стоилов влезе в елита на Турция

Воденият от старши треньора Станимир Стоилов отбор на Гьозтепе си осигури промоция в турския футболен елит след домакинска победа с 2:0 над Генчлербирлиги в двубой от 32-ия кръг на местната втора дивизия. Гьозтепе се нуждаеше само от един успех, за да изпълни целта си и го постигна след попадения на Фиратджам Юзюм в 77-ата минута за 1:0 и..

публикувано на 28.04.24 в 19:34

Йоана Илиева също си извоюва право за участие в Париж

Най-добрата българска състезателка по фехтовка Йоана Илиева спечели първо място на европейската олимпийска квалификация на сабя в Диферданж (Люксембург) и завоюва квота за турнира по фехтовка на Игрите в Париж 2024. Тя триумфира с изключително силна игра и доказа, че е една от водещите състезателки в света. В надпреварата участваха 13 от..

публикувано на 28.04.24 в 18:08
Красимир Балъков

Балъков дебютира с победа начело на Локомотив (София)

Отборът на Локомотив (София) победи Хебър с 2:0 като гост в Пазарджик в двубой от 31-ия кръг на елитното ни футболно първенство при дебюта на новия си старши треньор Красимир Балъков. След две поредни загуби Локомотив добави 3 точки към актива си и събра 33 на 12-ото място във временното класиране, на 2 точки зад 11-ия Берое. Успехът бе шести като..

публикувано на 28.04.24 в 17:32

Филип Кръстев с важен гол за Цволе

Българският национал Филип Кръстев вкара заключителния гол за победата на отбора си Цволе срещу Хераклес с 3:1 в мач от 31-вия кръг на нидерландската елитна Ередивизи. Бившият футболист на Славия и Левски започна като титуляр за тима си и вкара за 3:1 в третата минута на добавеното време на мача. Преди това Ленарт Ли вкара за Цволе,..

публикувано на 28.04.24 в 17:10

Шампионът Интер се справи и с Торино

Отборът на Интер победи Торино с 2:0 в мач от 34-ия кръг на италианската Серия А. Домакинската победа на "нерадзурите", която е общо 28-а за сезона даде начало на шампионските празненства за тима, като титлата бе осигурена още след успеха над Милан с 2:1 в градското дерби преди седмица. Мачът ще се започни и с това, че стана първият в..

публикувано на 28.04.24 в 15:35

Стефани Стоева спечели две титли в София

Стефани Стоева спечели две титли на Държавното първенство по бадминтон, което се проведе в зала "Европа" в София. Трикратните европейски шампионки на двойки жени Стефани Стоева и Габриела Стоева (БСК Пазарджик) победиха убедително на финала Мая Добрева ( СКБ Стара Загора) и Диана Макарска (Виктори БК София) с 21:5, 21:7. На жени единично..

публикувано на 28.04.24 в 15:33