Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Привържениците на Барселона започнаха кампания с дарения за трансфер на Нико Уилямс

Нико Уилямс
Снимка: Архив

Привържениците на испанския футболен клуб Барселона започнаха кампания с дарения към отбора за входящ трансфер на национала Нико Уилямс, съобщава Ройтерс. 

Целта е 22-годишният нападател на Атлетик Билбао да заформи тандем с тийнейджъра Ламин Ямал, след като двамата изведоха Испания до европейската титла в Германия.

Уилямс, който се разписа на финала срещу Англия, е оценяван на около 70 милиона евро, но има откупна клауза в договора си с баските. Според информацията на агенция Ройтерс, тя възлиза на 58 милиона евро.

Сред коментарите в даренията в TikTok се виждат призиви като "Подпишете с Нико", "Нуждаем се 100% от Нико" и "За Нико Уилямс". Въпреки добрите намерения на феновете обаче, даренията няма да стигнат на Барса, тъй като TikTok таксува всяка транзакция.

Барселона завърши на второ място в ЛаЛига през миналия сезон и отпадна на четвъртфиналите на Шампионската лига. Каталунците все още нямат входящ трансфер за започващото скоро първенство.


По публикацията работи: Борислав Нинов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Левски показа грешките на Кабаков, не го иска вече

Ръководството на Левски излезе с ново изявление срещу главния съдия на мача с Лудогорец (0:1) от уикенда - Георги Кабаков. Вчера "сините" нарекоха арбитъра "пловдивски ибрикчия", на което по-рано днес от Съдийската комисия на БФС реагираха остро. Левски продължи атаката с ново съобщение на сайта си, в което показват нагледно допуснаните според тях..

публикувано на 19.08.24 в 16:37
 Фабиан Нюрнбергер (с номер 15) ще играе за националния ни отбор

Илиан Илиев повика Фабиан Нюрнбергер в националния отбор

Левият халфбек Фабиан Нюрнбергер бе извикан в националния ни отбор по футбол за първи път и ще бъде на разположение на селекционера Илиан Илиев за мачовете с Беларус и Северна Ирландия от Лигата на нациите, които ще се играят в началото на септември. Нюрнбергер беше забелязан и поканен да играе за България още при селекционера Георги Дерменджиев..

публикувано на 19.08.24 в 14:20

Финансови разминавания бавят трансфера на Квадво Дуа в АЕК /Атина/

Трансферът на швейцарския нападател на Лудогорец (Разград) Квадво Дуа е бил обсъждан на най-високо ниво в гръцкия АЕК (Атина), съобщава сайтът monobala.gr.  Явно е, че българските шампиони и АЕК са стигналали до споразумeние за трансферната сума, защото като единствен проблем се споменава "финансова дистанция между АЕК и футболиста, но няма да отнеме..

публикувано на 19.08.24 в 14:06
Александър Донски

Александър Донски и Николай Неделчев преминаха квалификациите в Добрич

Александър Донски и Николай Неделчев преминаха квалификациите на турнира по тенис в Добрич от сериите "Чалънджър" с награден фонд от 36 900 евро. Във втория квалификационен кръг 26-годишният Донски победи със 7:6(6), 6:4 австриеца Давид Пихлер след час и 44 минути игра. Донски водеше с пробив в края на първия сет, а в десетия гейм имаше и..

публикувано на 19.08.24 в 14:03
Мамаду Диара

Локо (Сф) привлече френски защитник

Френският бранител Мамаду Диара вече е част от Локомотив (София), съобщиха от клуба.  25-годишният футболист завърши успешно пробния си период и днес подписа своя договор с "железничарите". Високият 192 сантиметра бранител е защитавал цветовете на клубове от своята родина, както и на словенски Копер.   Диара парафира едногодишен контракт с..

публикувано на 19.08.24 в 14:02

Съдийската комисия към БФС определи като недопустимо поведението на ръководството на ПФК Левски

Съдийската комисия (СК) към Българския футболен съюз (БФС) определи като "недопустимо" поведението на ръководството на ПФК Левски, което публикува позиция с неприятни епитети към съдията на двубоя срещу Лудогорец - Георги Кабаков.  От СК призоваха всички клубове да спрат да оправдават загубите с реферите и да избягват езика на омразата.  Левски загуби..

публикувано на 19.08.24 в 13:50
Григор Димитров

Григор Димитров запази деветото си място в световната ранглиста по тенис

Григор Димитров запази девето си място в световната ранглиста по тенис, която се обновява ежеседмично. Българинът загуби част от актива си през миналата седмица, след като отпадна още във втория кръг на турнира "Мастърс 1000" в Синсинати от унгареца Фабиан Марожан, но въпреки това с 3655 точки има преднина от над двеста пред десетия Алекс де Минор. На..

публикувано на 19.08.24 в 10:22