Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Млад мъж е задържан за убийството на жена си в София

Снимка: БГНЕС
Чуй новината! Чуй новината:

22-годишна жена е била убита в столичния квартал "Факултета".

Сигналът е подаден около 1.10 часа в неделя. Към мястото са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, съобщиха от МВР. 

Медиците са установили, че жертвата е млада жена. 

След оперативно-издирвателни дейности извършителят на деянието е задържан. 

Това е 23-годишен мъж, с който убитата е живяла на семейни начала. Той е криминално проявен. Причините за престъплението се изясняват. 

Работата по случая продължава.

По публикацията работи: Венцислав Василев

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Десетки пострадали при руска ракетна атака в украинския град Харков

29 души са пострадали при руска ракетна атака в украинския град Харков. Двама възрастни и две деца са в тежко състояние.  Нанесени са удари в различни райони - при Двореца на спорта, в близост до търговски център и при хидропарк в Киевския район, съобщи ръководителят на военната областна администрация Олег Синегубов.  Пожар гори в енергиен обект в един..

публикувано на 01.09.24 в 16:09
Корнелия Нинова говори пред свои симпатизанти, протестиращи пред централата на БСП на 1 септември 2024 г.

Националният съвет изключи Корнелия Нинова от БСП

Националният съвет на БСП изключи Корнелия Нинова от партията. Заедно с нея са изключени Георги Свиленски, Иван Ченчев и Крум Дончев. Решението е прието със 105 гласа "за", 16 "против" и 4-ма въздържали се на провеждащия се в София пленум на БСП.  Пленумът на БСП задължи Нинова да упълномощи Зафиров да представлява партията пред ЦИК По-рано..

публикувано на 01.09.24 в 15:59

Ще можем да проверяваме пациентското си досие през телефона

От днес в офисите на Здравната каса, РЗИ и "Информационно обслужване" ще се издава код, чрез който здравноосигурените да проверяват пациентското си досие през мобилен телефон, без да е нужен квалифициран електронен подпис. При осигурен такъв достъп те ще получават напомнящо известие на какви профилактични прегледи имат право по линия на..

публикувано на 01.09.24 в 13:58

Засилена полицейска охрана и поддръжници на Доган в парка "Росенец" край Бургас

Поддръжници на почетния председател на ДПС Ахмед Доган четвърти ден са около обитавания от него имот в парка "Росенец" край Бургас. При Доган тази сутрин е бил депутатът Рамадан Аталай - един от първите, които Делян Пеевски изключи от парламентарната група на ДПС. Както пред имота в Росенец, така и пред използваната от Доган къща в софийския квартал..

публикувано на 01.09.24 в 13:57

И от двете крила на ДПС чакат ред пред ЦИК

Младежи от двете крила на ДПС са пред сградата, в която се помещава Централната избирателна комисия.  Те искат да бъдат първи при регистрацията за предсрочния вот, която започва в понеделник, в 9:30 ч. ЦИК се помещава в сградата на Народното събрание. Всяко едно от двете крила на ДПС днес твърди, че чрез свои представители - младежи е първо и че..

публикувано на 01.09.24 в 13:54

Пленумът на БСП задължи Нинова да упълномощи Зафиров да представлява партията пред ЦИК

Пленумът на БСП е задължил подалата оставка като председател на партията Корнелия Нинова да упълномощи Атанас Зафиров да представлява партията пред ЦИК, научи "Хоризонт". По-рано тази седмица Нинова обяви, че е упълномощила Георги Свиленски и Иван Ченчев да ръководят процеса по регистрация на БСП за участие в изборите и регистрация на листите...

публикувано на 01.09.24 в 13:48

Силен туристически сезон в Кипър въпреки проблемите в Близкия изток

Кипър изпрати август, най-туристическия месец, с висока заетост на хотелите въпреки проблемите, предизвикани от регионалните конфликти и военните действия в Близкия изток, казаха от Кипърската асоциация на хотелиерите.  Летният сезон 2024 се очаква да приключи малко по-късно от миналата година – в началото на ноември. Заетостта на хотелите..

публикувано на 01.09.24 в 13:36