Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кристиано Роналдо остана без треньор в Ал Насър

Луис Кастро
Снимка: БТА

Отборът на Ал Насър, в който играе Кристиано Роналдо в първенството по футбол на Саудитска Арабия, потвърди за раздялата с португалския специалист Луис Кастро от поста старши треньор на тима.

"Всички в Ал Насър бихме искали да благодарим на Луис и неговия екип за отдадената им работа през последните 14 месеца. Пожелаваме ви късмет в бъдеще“, написаха от пресслужбата на саудитския клуб на профилите в социалните мрежи.

63-годишният португалец бе назначен за старши треньор на Ал Насър през юли 2023 г. През този период под негово ръководство саудитският клуб изигра 54 мача във всички турнири, като спечели 36 мача, завърши наравно девет пъти и загуби девет пъти.

След три кръга от настоящия сезон на Саудитската професионална лига, Ал Насър има пет точки и е на седмо място.


По публикацията работи: Антони Йорданов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Джани Дос Сантос

Локомотив (София) привлече футболист от Нидерландия

Отборът на Локомотив (София) привлече нидерландския футболист Джани Дос Сантос. 25-годишното крило подписа двугодишен договор с "железничарите", съобщиха от клуба.  Нидерландецът дебютира в "Ередевизи" на 19 години, а впоследствие изкарва две много успешни години в Канада. "Много се радвам да съм тук, съотборниците ми и треньорският щаб..

публикувано на 17.09.24 в 20:25
Лия Каратанчева

Три българки са на четвъртфинал в Пазарджик

Лия Каратанчева, Зиновия Ванева и Беатрис Спасова се класираха за четвъртфиналите на двойки на турнира по тенис за жени от категория W75 с награден фонд от 60 хиляди долара. Надпреварата от календара на международната тенис федерация (ITF) се провежда на кортовете на ТК Фаворит в Пазарджик.  Поставените под номер 2 на двойки Лия Каратанчева..

публикувано на 17.09.24 в 18:49

Дисциплинарната комисия глоби сериозно Левски и ЦСКА София

Решения на Дисциплинарната комисия на БФС:  8-ми кръг ППЛ   С предупреждения – 31 състезатели   Със спиране от състезателни права              ССП     лв. Ивелин Попов ПФК Ботев Пловдив              1          300  8-ми кръг ППЛ   С предупреждения –    Служебни лица         ЖК      лв. Илиан Илиев  Черно море Варна..

публикувано на 17.09.24 в 17:48
Новак Джокович

Новак Джокович: Не знам колко още ще играя професионално тенис

Една от световните спортни звезди, легенда на тениса и олимпийски шампион от Париж 2024 - Новак Джокович заяви, че за него е удоволствие да бъде в София, за да изиграе демонстративен мач с най-добрия български тенисист Григор Димитров с благотворителна кауза. Срещата е тази вечер в "Арена София".  "Удоволствие е да бъда тук за втори..

публикувано на 17.09.24 в 16:39
Рилски спортист победи финландци в Шампионската лига

Рилски спортист победи финландци в Шампионската лига

Българският първенец Рилски спортист победи финландския Нокия със 71:64 (21:17, 21:15, 15:16, 14:16) в „Глория Спортс Арена“ в Анталия (Турция) в мач от първия кръг на квалификациите за Шампионската лига на ФИБА и се класира за втория кръг на пресявките. Съперник на Рилски спортист във втория кръг ще бъде португалският Бенфика. Двубоят ще се играе..

публикувано на 17.09.24 в 16:33

Привърженик на Ливърпул загина в Бергамо преди мача с Милан

Привърженик на Ливърпул загина, докато се опитваше да пресече магистрала А4 близо до летище Орио ал Серио в Бергамо, съобщиха италиански медии. 51-годишният фен от Ирландия е починал, след като е бил блъснат от превозно средство в понеделник вечерта, пишат "Гадзета дело спорт" и "Кориере дела сера". Фенът е кацнал в Италия от Манчестър..

публикувано на 17.09.24 в 16:22
Новак Джокович и Григор Димитров

Григор Димитров: Далеч съм от сбогуване с българската публика

Най-добрият български тенисист Григор Димитров и олимпийският шампион Новак Джокович (Сърбия) дадоха съвместна пресконференция преди демонстративния мач между тях тази вечер в "Арена София" и заявиха, че приятелството им и благотворителната кауза са в основата на предстоящото събитие. Димитров каза, че това е един от най-важните моменти в кариерата..

публикувано на 17.09.24 в 14:56