Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дъжд отложи мача на Виктория Томова в Сеул

Виктория Томова
Снимка: Виктория Томова / Снимка: БТА

Проливен дъжд отложи цялата програма за петък на турнира по тенис за жени в Сеул с награден фонд от 922 хиляди долара.

Сред мачовете, които бяха преместени за събота, е и четвъртфиналният двубой на Виктория Томова, която трябва да срещне Вероника Кудерметова от Русия. Мачът е планиран да започне в 6:00 часа българско време, а при победа Томова ще излезе няколко часа по-късно и за полуфиналите, в които би могла да играе с победителката от срещата между бразилката Беатриз Адад Мая и по-малката сестра на Вероника Кудерметова - Полина.

Заради дъжда нито един от насрочените за днес мачове - нито на сингъл, нито на двойки, успя да се изиграе.


По публикацията работи: Антони Йорданов

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Тотнъм спечели лондонското дерби

Тотнъм се наложи над Уест Хям с 4:1 в осмия кръг на английската Висша лига в едно от лондонските дербита. Мачът започна по-добре за "чуковете", които откриха резултата в 18-ата минута чрез нападателя си Мохамед Кудус. Тотнъм изравни двадесетина минути по-късно, като точен бе Деян Кулушевски, който се възползва от асистенция на Джеймс Мадисън. Така..

публикувано на 19.10.24 в 16:56
Пьотр Нестеров

Пьотр Нестеров загуби финала в Италия

Националът на България за Купа "Дейвис" Пьотр Нестеров загуби на финала на сингъл на турнира по тенис на клей в Санта Маргерита ди Пула (Италия) с награден фонд 25 хиляди долара. Българинът отстъпи пред четвъртия поставен Пол Мартин Тифон (Испания) с 2:6, 6:7(5) за 2:04 часа. Нестеров загуби първия сет, но във втората част се игра равностойно. В..

публикувано на 19.10.24 в 16:11
Изабелла Шиникова

Изабелла Шиникова е на полуфинал в Кайзери

Изабелла Шиникова се класира за полуфиналите на сингъл на турнира по тенис на твърди кортове в Кайзери (Турция) с награден фонд 40 хиляди долара. Българката победи рускинята Кира Павлова със 7:5, 5:7, 6:1 за 2:29 часа. Шиникова преодоля пасив от 3:5 по пътя си до успеха в първия сет. Във втората част тя поведе с 3:1, но след 5:4 загуби три поредни..

публикувано на 19.10.24 в 15:28

Крумовград си тръгна с точка от "Надежда"

Отборите на Локомотив София и Крумовград завършиха при равенство 0:0 в столицата в среща от отложения осми кръг на футболната Първа лига. Със спечелената точка Крумовград заема девето място във временното класиране с 14, колкото има и осмият ЦСКА 1948, който обаче е с два мача по-малко. Гостите от Крумовград записаха второ поредно равенство. Локомотив..

публикувано на 19.10.24 в 15:25
Александър Георгиев

Колорадо и Александър Георгиев надиграха Анахайм в НХЛ

Колорадо на вратаря с български корени Александър Георгиев надви отбора на Анахайм с 4:3 след продължение като домакин в среща от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ). Нейт МакКинън се разписа при оставащи 40.1 секунди от продължението, за да донесе първия успех на Колорадо за сезона. Рос Колтън реализира два гола, като и..

публикувано на 19.10.24 в 11:29

Хорхе Мартин отвя конкуренцията в спринта, Баная не влезе в тройката

Хорхе Мартин спечели своя шести спринт за сезона в MotoGP, след като триумфира в късата надпревара за Гран При на Австралия. Испанецът беше недостижим за конкурентите си в 13-те тура на „Филип Айлънд“ и води във всеки един метър от състезание. На финала той спечели с аванс от 1.5 секунди пред Марк Маркес, след като във финалните обиколки Мартин върна леко..

публикувано на 19.10.24 в 08:45

Пряко по "Хоризонт" - Левски - ЦСКА София и Ботев (Пловдив) - Славия

Двубойте от 12-мия кръг в Първа професионална футболна лига между отборите на Левски и ЦСКА- София от 15.45 часа и Ботев (Пловдив) - Славия от 18.45 часа можете да проследите пряко по програма "Хоризонт" в рамките на предаването "Спорт и музика".  Символичните домакини от Левски влизат в срещата срещу ЦСКА - София от по-добра позиция чисто като..

публикувано на 19.10.24 в 08:32