Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Соня Йончева: Бъдете вдъхновени и знайте, че имате много да дадете на света

БНР Новини
Соня Йончева и Доминго Хиндоян пред Софийската филхармония
Снимка: Америка за България
В истински триумф се превърна завръщането на оперната дива Соня Йончева на родна сцена с концерт в партньорство със Софийската филхармония под диригентството на Доминго Гарсия Хиндоян, който е неин съпруг, и с участието на нейния брат - тенора Марин Йончев.


Соня Йончева даде ексклузивно интервю за програма "Хоризонт" и предаването "Алегро виваче", в което разказа за отправната точка на нейната стремглава кариера, за промените в живота й, за новия й албум и новите роли.

На слушателите тя пожела да бъдат винаги верни на самите себе си, на това, което са, защото това ни прави индивидуални, това ни прави красиви. И бих им пожелала да мислят винаги, че в живота трябва да бъдем свободни - като свободни птици, които винаги поемат в различни посоки - няма значение в коя. Но да бъдат и много вдъхновени и да знаят, че имат страшно много да дадат на тоя свят.

Чуйте интервюто и посланието на Соня Йончева в звуковите файлове.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Балет "Арабеск" представя първата си за сезона премиера под заглавието "Вива ла класика"

Тази вечер трупата на балет "Арабеск" ще представи на сцената на Музикалния театър първата си за сезона премиера - три танцови миниатюри, обединени от заглавието "Вива ла класика". Заглавието подсказва посоката, в която се насочва "Арабеск". Три заглавия от големия класически репертоар - "Лебедово езеро" от Чайковски, "Дон Кихот" от Рихард Щраус и..

публикувано на 14.11.13 в 11:14