Семейно радио

всяка събота и неделя,
от 8.00 до 11.00 часа

СнимкаПредаване за всички членове на семейството. Освен важна информация за деня се предлагат и интересни идеи за дома, бита, културни предложения за прекарване на уикенда.

Екип на предаването: Калина Станева, Александър Райчев, Ирина Вълчанова, Роза Дамянова, Аделина Александрова, Веселина Даковска, Мартина Кръстева, Кирил Чобанов, Калина Колева.

Публикации

Ивана Мурджева, Калина Станева, Веселина Даковска и Иван Ботев

„Семейно радио“ навърши 11 години

11 години, в които споделя съботните си сутрини с вас. Повежда ви на пътешествия из познати и не до там познати кътчета на страната, предизвиква ви да опитате и да си припомните традиционни български ястия, дава ви съвети за едни по-хармонични и..

публикувано на 01.03.21 в 08:35

Моето семейство: Веси Бонева и Явор Велчев – Яви

Талант и любов в изобилие - това притежават семейните гости. В предаването ще чуете историята на певицата Веси Бонева и Явор Велчев - Яви. От шоубизнеса до родителството - очаквани надежди и желания и труден, но мечтан път.

публикувано на 08.02.21 в 09:25
Елена и Ива Тодорови

Дует IVA: Две сестри с обща страст

Те са талантливи, мислещи, чувстващи и не могат да се разберат коя по-голямата от двете. Едната е се е родила по-рано във времевата линия, но смята, че другата сякаш "движи" музикалната им кариера. Ясно им е обаче, че явно заедно се справят чудесно..

публикувано на 04.02.21 в 12:52
Любомира Константинова, Милен Димитров, Ада и Дим

Любомира Константинова и Милен Димитров гости в „Моето семейство“

Едно радиосемейство, което не се страхува от предизвикателствата на журналистиката и живее щастливо и сплотено с двете си деца. В рубриката „Моето семейство“ гостуват Любомира Константинова и Милен Димитров заедно с порасналите им деца – Дим и Ада. Какво..

публикувано на 27.01.21 в 10:20

Най-вълшебните места са Андите и джунглата на Амазонка

Васил е любител на пътешествията, посещава 30 държави на 4 континента. Казва, че най-вълшебните места за него са Андите и джунглата на Амазонка. Пътуванията му го вдъхновяват да опознае нови култури и общества. Вярва, че човек не бива бързо да препуска..

обновено на 18.01.21 в 13:35

Музика в сърцата на възрастните хора

Актрисата и певица Сандра Петрова е избрала нестандартен, но много въздействащ начин, за да зарадва едни от най-уязвимите сред хората, в условията на епидемична изолация. Сандра прави виртуални музикални поздрави за възрастни хора, настанени в домове и..

публикувано на 15.01.21 в 16:14
Диана Маринова

Да се потопиш в Югоизточна Азия

В това издание на рубриката „География на сетивата“ Диана Маринова ще ви отведе на дълго пътешествие в две серии към Виетнам, Мианмар и остров Борнео. Тя е човек, който обича да пътува, да открива места с особен заряд и да описва преживяванията си по..

публикувано на 14.01.21 в 11:05

Пътуване в миналото на София

Книга, рисувана и писана на ръка върху паус, която възкресява София. Това произведение е в центъра на рубриката „Моята история“, с водещ Ирина Вълчанова. Разказва я гостът на предаването „Семейно радио“ и автор на книгата „Драски по софийските работи“..

публикувано на 08.01.21 в 08:55
Семейство Панкеви в Перу

Любов по време на пътешествия

В края на годината, в която бяхме принудени да останем по домовете си, да спрем да пътуваме и да посещаваме любимите си места, Ви запознаваме с двама авантюристи, обиколили целия свят, срещнали любовта на планински връх, отдали сърцето и емоциите си един на..

публикувано на 31.12.20 в 12:16
Малки коледари

Доц. Петя Банкова: Празникът е приказка – обживяна и обиграна

Българската фолклорна традиция е относително единна – сходни ритуали се изпълняват на различни празници. Най-често те са за здраве и плодородие. Годината в народните вярвания и практики се дели на два основни празнични цикъла – зимен и пролетен, които..

обновено на 24.12.20 в 12:11