Семейно радио

събота
от 9.06 до 11.00 часа

Предаване за всички членове на семейството. Освен важна информация за деня се предлагат и интересни идеи за дома, бита, културни предложения за прекарване на уикенда.

 Екип на предаването: Калина Станева, Мартина Кръстева, Кирил Чобанов, Антонина Тодорова и Диляна Трачева

Публикации

Дакос - традиционна критска разядка

Какви кулинарни изкушения крият остров Крит и град Волос?

На мислено кулинарно пътешествие до едни от най-красивите точки на Гърция ни отвежда Зои Каргиотаки . Тя споделя, че гърците изразяват всякакви емоции чрез храната, защото тя ги събира. От разговора ще разберем за изтънчената простата,..

публикувано на 20.07.23 в 09:35

Aniventure Comic Con – аниме, манга, гейминг и комикси

"Aniventure Comic Con"  е фестивал за аниме, манга, азиатска култура, западно кино и телевизия, както и за гейминг и комикси.   Кои известни личности ще присъстват на събитието, кои са впечатляващите и разнообразни елементи, до които можем да се..

публикувано на 08.07.23 в 11:30
Христина Нейкова и Юлиан Янев

Моето семейство: Христина Нейкова и Юлиан Янев

Тя е Христина Нейкова, а той е Юлиан Янев, заедно правят "2 наум".  За тяхната любов, чийто мост е музиката, за различните нюанси в творчеството и в живота им, за универсалния език на любовта и музиката, като ключ към нейния портал, чуйте в рубриката..

публикувано на 06.07.23 в 17:23

Танцовото семейство на Илия и Десислава Илиеви

Илия и Десислава се запознават преди години на дансинга и тази тяхна първа среща предопределя живота им посветен на пламенните латино танци и общността, която любителите им създават. Водени от огромната си отдаденост и любов към танца през 2019..

публикувано на 04.05.23 в 12:44

Кулинарният блогър Соня Янкова на празника на самоковските гозби

Любители на местната кухня могат да се насладят на празника на Самоковските гозби на 17-и април от 12 до 17 часа и да станат част от най-голямото великденско хоро. Специален гост на събитието е Соня Янкова, кулинарен блогър, която разказа в рубриката..

публикувано на 17.04.23 в 15:48
Иван (вляво) и Димитър Звездеви

Семеен Великден с Димитър и Иван Звездеви

Един от най-известните български готвачи Иван Звездев гостува със своя син Димитър Звездев в предаването „Семейно радио“, за да разкажат какви са техните семейни традиции на Великден, но и за делниците и празниците, които ги събират заедно. Колко..

публикувано на 16.04.23 в 13:33

Д-р Катя Благоева за семейството и лекарската професия

Гост в рубриката "Моето семейство" е д-р Катя Благоева, специалист в областта на УНГ болестите с над 30 години опит, която разкрива какъв е ключът към съчетаването на сложната лекарска професия със семейството. Как д-р Благоева и нейният съпруг,..

публикувано на 04.04.23 в 12:30

Филмът "13-ти август" – за тънката граница между "насилника“ и "жертвата"

Режисьорът и актьор Венцислав Сариев представя в рамките на София филм фест 2023 дебютния си късометражен филм "13-ти август", който разглежда темите за насилието и тормоза в училище и тънката граница между "насилника“ и "жертвата" в една такава ситуация,..

публикувано на 24.03.23 в 09:05

Моето семейство: Павлина-Калина и Самуела-Ивана Церовски

Гости в рубриката "Моето семейство" са сестрите Павлина-Калина Церовска, която се занимава с кино- и телевизионен монтаж, и нейната сестра актрисата Самуела-Ивана Церовска. Самите те описват себе си като магнити, които постоянно се привличат и отблъскват..

публикувано на 22.03.23 в 14:50

Ивелин и Ваня Илиеви – семейство безстрашни фотографи

Гости в "Моето семейство" са сватбените фотографи Ивелин и Ваня Илиеви, които съвсем наскоро попадат в топ 10 на най-добрите сватбени фотографи в света. Те имат привилегията да запечатват най-скъпите моменти на влюбените двойки – онези мигове, към които..

публикувано на 07.03.23 в 17:00