Семейно радио

събота
от 9.06 до 11.00 часа

Предаване за всички членове на семейството. Освен важна информация за деня се предлагат и интересни идеи за дома, бита, културни предложения за прекарване на уикенда.

 Екип на предаването: Калина Станева, Мартина Кръстева, Кирил Чобанов, Антонина Тодорова и Диляна Трачева

Публикации

Ралица и Сашо Милушеви

Любовта, позитивната нагласа и младостта - гаранция за успех и щастливо бъдеще

Те са млади, те са амбициозни, те са предприемчиви, те са красиви и талантливи. Те са Ралица и Сашо Милушеви – едно семейство, което развива свой успешен бизнес в отдалечена местност в Троянския Балкан, посреща гостите си с вкусните специалитети на..

публикувано на 17.06.21 в 08:50

Семейство Димови – 65 години заедно

Димо Райчев Димов и Елена Бочева Димова живеят в столичния квартал Драгалевци. Тази година те честват 65 години, откакто са сключили граждански брак, а плод на това са двете им деца – дъщерята Наталия, която те наричат Наташка, и по-малкият син Румен...

публикувано на 09.06.21 в 10:05

Моето семейство: Деси и Йоана Алексиеви

Гости в „Моето семейство“ са Деси и Йоана Алексиеви.  Родна майка на 5 (словом пет!!!!!) деца, културен предприемач, създател на магическo пространство за събития и книги и на нов тип интерактивни подкасти за деца "Лисиците четат", вечно измисляща и..

публикувано на 13.04.21 в 07:52
Lady Bikers MPowered Bulgaria/Жените Мотористи ЕМпауърд България

За благородните инициативи на Сдружението на жените мотористи

Те са майки, сестри, дъщери, съпруги, баби, внучки, приятелки... те са лекари, продавач-консултанти, певици, актриси, счетоводители, медицински сестри, мениджъри, преводачи, фризьорки, учители, акушерки, дизайнери, програмисти, готвачи... те са всички и..

публикувано на 30.03.21 в 10:37

Вино от Ямболско слуша Бетовен и Моцарт

Чували ли сте за вино, което слуша класическа музика? Ако не сте, сега чувате! Любител на класиката е виното “Балар К1 2013“, купаж от Мерло и Пети Вердо. Винарна “Балар“ се намира в село Скалица, 30 км югозападно от гр. Ямбол.  Част от..

обновено на 24.03.21 в 15:47

Кога сме метаболитно здрави и кога с рисково затлъстяване

Какво е матаболитен синдром и как да се борим с него? Кога сме пълни, но метаболитно здрави и кога с рисково затлъстяване? Темата коментира д-р Наталия Темелкова от Александровска болница в рубриката "За здравето" на “Семейно радио“:..

обновено на 22.03.21 в 16:06
Станимир Костадинов, Калина Станева и Вероника Костадинова

Моето семейство: Вероника и Станимир Костадинови

Гости в „Моето семейство“ са младите, предприемчиви и загрижени за бъдещето на природата Вероника и Станимир Костадинови. Въпреки икономическите рискове и сложната ситуация, те събират смелост и отварят в центъра на София първия и единствен (засега)..

публикувано на 08.03.21 в 08:26
Ивана Мурджева, Калина Станева, Веселина Даковска и Иван Ботев

„Семейно радио“ навърши 11 години

11 години, в които споделя съботните си сутрини с вас. Повежда ви на пътешествия из познати и не до там познати кътчета на страната, предизвиква ви да опитате и да си припомните традиционни български ястия, дава ви съвети за едни по-хармонични и..

публикувано на 01.03.21 в 08:35

Моето семейство: Веси Бонева и Явор Велчев – Яви

Талант и любов в изобилие - това притежават семейните гости. В предаването ще чуете историята на певицата Веси Бонева и Явор Велчев - Яви. От шоубизнеса до родителството - очаквани надежди и желания и труден, но мечтан път.

публикувано на 08.02.21 в 09:25
Елена и Ива Тодорови

Дует IVA: Две сестри с обща страст

Те са талантливи, мислещи, чувстващи и не могат да се разберат коя по-голямата от двете. Едната е се е родила по-рано във времевата линия, но смята, че другата сякаш "движи" музикалната им кариера. Ясно им е обаче, че явно заедно се справят чудесно..

публикувано на 04.02.21 в 12:52