Семейно радио

събота
от 9.06 до 11.00 часа

Предаване за всички членове на семейството. Освен важна информация за деня се предлагат и интересни идеи за дома, бита, културни предложения за прекарване на уикенда.

 Екип на предаването: Калина Станева, Мартина Кръстева, Кирил Чобанов, Антонина Тодорова и Диляна Трачева

Публикации

Мартина Кръстева, Наталия, Калина от детска театрална школа

Театралната формация "Иван Стефанов" изпълни рецитал "В деня на обесването на Левски"

За мисията да представиш поезията на съвременните млади хора – говори художественият ръководител театралната формация "Иван Стефанов" към читалище "Васил Левски" Зоя Станкова. Среща с младите артисти от формацията, които изпълняват своя рецитал "В деня на..

публикувано на 19.02.23 в 14:18
Мартина Кръстева, Йордан Илиев, Дани Илиева, Анита Илиева и Божидар Александров (от ляво надясно)

Моето семейство: Анита и Йордан Илиеви

Анита Илиева, ръководител на ВГ "Карловойс", и съпругът ѝ Йордан Илиев, диригент на военния духов оркестър в Карлово, заедно с дъщеря им Дени Илиева – гостуват в рубриката "Моето семейство" на предаването "Семейно радио". Чуйте разговора от звуковия..

публикувано на 19.02.23 в 11:35

Журналистката Ана Папукчиева е посветила десетки свои радиопредавания на Дякона

В изнесено студио на програма "Христо Ботев" гостува дългогодишният радиожурналист в Радио Карлово, кореспондент на Радио Пловдив и вестник "Труд" – Ана Папукчиева. Тя е посветила многобройни издания на Васил Левски и дейността му, както е и съхранила..

публикувано на 18.02.23 в 18:45
Валентин Сиваков в местността

Валентин Сиваков: Радвам се, че съм роден в града на Апостола

Валентин Сиваков сам поддържа местността "Млати Шумка", където е основан Карловският революционен комитет в Карлово. Освен това той носи истинския дух на карловци и това, което те са научили като завети от Апостола и това, което се опитват да следват...

публикувано на 18.02.23 в 17:20

Моето семейство: Надежда Панайотова и дъщеря ѝ Стела

Пеещата актриса Надежда Панайотова и нейната дъщеря Стела гостуват в рубриката "Моето семейство", за да разкажат за споделените моменти, вярата в доброто и как се живее в дом, изпълнен с магията на музиката и театъра. Надежда е познат глас от екрана,..

публикувано на 07.02.23 в 10:10

Семейство Певтичеви и чудото на живота

Д-р Стоян Певтичев и неговата съпруга, акушерката Десислава Певтичева, гостуваха в рубриката "Моето семейство" в Деня на родилната помощ, известен още като Бабинден. По стар стил той се празнува на 21 януари и до ден днешен тази дата е предпочитаната от..

публикувано на 25.01.23 в 09:10

PETER GYNT на сцената на Народния театър

"PETER GYNT" е дипломният спектакъл на последния клас на проф. Снежина Танковска. Той е отличен с награда за най-добро представление на НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", а младите талантливи актьори  вече са част от професионалните трупи на театрите в цялата..

публикувано на 24.01.23 в 18:00

Семейно радио с нов кулинарен конкурс по повод Деня на влюбените

Нов конкурс за кулинарни изкушения по повод 14-и февруари, Деня на влюбените, обявява предаването "Семейно радио" по програма "Христо Ботев" на БНР. "Сладка обич“ е поредното готварско предизвикателство, в което търсим вашите рецепти за сладки и десерти...

публикувано на 12.01.23 в 14:50

Кампания "Старата семейна рецепта" в "Семейно радио"

Семейно радио търси автентични български рецепти от всички краища на страната. Завръщане към корените на онова, което е събирало хиляди семейства през годините, съпътствало е празниците и   делниците им, предавало се е като традиция – храната, която..

публикувано на 15.11.22 в 11:05

Моето семейство: Георги-Маноел и Йоанна-Микаела Димитрови

Солистът в Национален музикален театър "Стефан Македонски" Георги-Маноел Димитров гостува в рубриката "Моето семейство" заедно със своята сестра, актрисата Йоанна-Микаела Димитрова. Макар да имат различни интереси в сценичните изкуства, една е..

публикувано на 15.11.22 в 10:10