Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изпълнителката на хита “The Violin Song”, Brianna, с ново парче

Съавтори на песента “Oh Ma Ma” са румънският продуцент Monoir и Елия от 4Magic

Снимка: Thrace Music

Изпълнителката Brianna, която нашумя у нас с участието си в една от най-излъчваните песни в БГ ефира за 2016 г. – “The Violin Song” с мотив от мистерията на българските гласове, представя днес новия си сингъл “Oh Ma Ma”.

Румънският продуцент Monoir разбира за таланта на Brianna по време на музикален конкурс, който тя печели на 14 годишна възраст. През 2014 г. изпълнителката се присъединява към семейството на “Thrace Music” – музикалната компания, която продуцира първия ѝ сингъл “All I Need”. Парчето става голям хит в Турция, като повече от 4 месеца оглавява класациите на всички радио станции и Shazam. Brianna продължава да набира популярност с участието си в хита на Monoir & Osaka - “The Violin Song” с мотив от Мистерията на българските гласове. Песента се нареди под номер 5 в националната класация за най-излъчвани песни на 2016 г. в БГ ефира, стриймвана е над 5 млн. пъти в Spotify, а видеото, заснето на българското Черноморие, е гледано над 65 млн. пъти в YouTube.

С парчето “Lost In Istanbul” Brianna се нарежда под номер 1 в класациите на Румъния, Турция и Гърция. Песента е стриймвана над 5 млн. пъти в Spotify, а видеото към нея е гледано над 81 млн. пъти в YouTube.

Новият сингъл на талантливата 19-годишна изпълнителка, “Oh Ma Ma”, се ражда по време на първия у нас международен творчески лагер за писане на песни – Sofia Songwriting Camp. В едно от мобилните студиа в Боровец влизат Monoir, Елия от супер успешната българска поп група 4Magic, норвежката певица и автор на песни Inga (Siv Marit Egseth) и британският музикален продуцент Jungleboi (Nait Masuku). За кратко време четиримата успяват да постигнат симбиоза и написват парчето само за един ден.

“Sofia Songwriting Camp остави както много спомени и приятелства, така и уникални и истински песни.”, разказва Елия от 4Magic. “Още в първия ден на творческия лагер се случи магия - бях избрана да съм в отбор с Monoir, Inga и Jungleboi. Песента “Oh Ma Ma” е много ценна за мен, тъй като с нея се роди желанието ми да творя музика и да създавам нови  мелодии и песни. Изключително се радвам, че бях част от това малко, но голямо семейство. Създадохме тази песен с много обич и желаниe и се забавлявахме много!

Режисьор на видеото към “Oh Ma Ma” е Silviu Mindroc. Кадрите са заснети в престижните филмови студиа Buftea Studios в Румъния.

Гледайте официалното видео на “Oh Ma Ma” тук.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Георги Пройков от Кърджали се класира на 4-о място на Световното по кану каяк за ветерани

Кърджалиецът Георги Пройков, се класира на 4-о място на Световното първенство за ветерани по кану каяк. Той е учител по физическо възпитание и спорт в Професионалната гимназия по строителство „Христо Смирненски“ и е състезател по кану каяк в Спортен Клуб „Арда“.  Георги Пройков се класира на престижното четвърто място на Световното първенство по..

публикувано на 23.07.24 в 17:12

Започна детската лятна школа в музея в Смолян

Започна лятната школа в Регионалния исторически музей „Стою Шишков“ в Смолян. Тази година тя е под надслов: „Ваканция в музея – научи българското“, съобщи директорът Валентина Василева. В продължение на две седмици се очаква над 120 деца да се включат в заниманията. Сред традиционните инициативи, които са включени, са  запознаване с експозицията на..

публикувано на 15.07.24 в 12:01
Екипът на проекта с наградените млади предприемачи

Млади предприемачи представиха бизнес идеите си в Мастер Клас

Трима млади предприемачи получиха награди в приключилия „Мастер Клас за млади предприемачи от област Кърджали“, организиран от Стопанския факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски" и Обединена българска банка (ОББ). Регионалният конкурс беше за насърчаване на предприемачеството сред младите хора в областта. „Целта е да се насърчат..

публикувано на 15.07.24 в 09:47

Орк. "Млади загорци" ще свирят на Илинденския събор в кърджалийския квартал Веселчане

В кърджалийския квартал Веселчане ще се проведе Илинденски събор, организиран от Народно читалище “Родопски фар - 1938”. Събора се провежда за трета година и вече е част от културния календар на община Кърджали.  За празника тази година организаторите са поканили орк. “Млади загорци” от гр. Стара Загора. Откриването е от 18 часа на 20 юли. По-рано..

публикувано на 13.07.24 в 17:17

Клуб "Ахридос" с благотворителна кауза

Жените от спортно-интелектуален  клуб "Ахридис" - Кърджали участваха на празника “Дни на приятелвството в Кърджали”, което се проведе в парк “Русалка”. На своя щанд те предлагаха ръчно изработени икони и други ръкоделия, а средствата от тях ще бъдат дарени на църквата "Св. пророк Илия" в с. Опълченско. Пенка Шукерска е жената, която рисува иконите. За..

публикувано на 13.07.24 в 15:05

200-годишни носии бяха показани за първи път на открито в Кърджали

Народни носии на около 200 години бяха оказани за първи път на открито в Кърджали. Носиите са използвани при снимките на филма за капитан Петко войвода. След края на снимките те са дарени на Тракийското дружество в с. Светлен, което ги поверява на Исторически музей - Попово. Носиите са от Гюмюрджина, Софлу, Дедеагач, Елхово и Ивайловградско, както и..

публикувано на 13.07.24 в 13:46

Клуб "Ахридос" и доброволци подготвят църквата "Св. пророк Илия" за храмовия празник

Последни приготовления текат в двора на църквата “Свети пророк Илия” в с. Опълченско, преди храмовия празник на 20 юли. Спортно-интелектуален клуб “Ахридос” преди 5 месеца се заемат да почистят и облагородят двора на храма, който бе обрасъл с храсти и бурени. Моторът на тази кампания е Елена Топалова, която успява да обеди другите членове от клуба, а и..

публикувано на 11.07.24 в 11:04