Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Павлин Кръстев: В приемните хората питат най-много за санирането и за пътищата

| Интервю
2
Депутатът Павлин Кръстев участва в приемните на ДПС в региона
Снимка: Фейсбук на Павлин Кръстев

Отказът да бъдат включени в списъка за финансиране по програмата за саниране на жилищни блокове е сред основните проблеми, които поставят гражданите в приемните на депутатите от ДПС. Кърджалийските народни представители продължават традицията и започнаха нова  поредица от приемни в седемте общини на областта.

„Имах срещи в Ардино и Кърджали, като присъстваха граждани дори от близките села, които поставят най-вече теми, свързани със собствения си район, с републикански пътни мрежи. Имахме въпроси, свързани с това да бъде приемано майчинството като осигурителен стаж“, съобщи за Радио Кърджали подробности от своите приемни депутатът Павлин Кръстев.

Друг акцент от срещата му с ардинци е бил дълго чаканият ремонт на пътя Кърджали – Ардино, „който от 2 години очаква довършване от порядъка на няколко километра. Имахме среща и с министъра, който ни увери обаче, че това нещо ще се случи, след като приключи зимното почистване, в ранна пролет ще започне рехабилитацията и ремонта на този път“, обясни Кръстев.

Депутатите публикуват график на приемните си. Обмислят и да ги правят не само в общинските центрове, а и по други населени места, за да може хората, които искат да се срещнат с тях да бъдат улеснени, допълни народният представител.


По публикацията работи: Галина Стефанова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Владимир Чукич: Новият лукс е не петзвезден хотел, а спокойствието

Истинският лукс е не хотел с пет звезди и всички екстри, а естествената обстановка и добро отношение. За това художникът Владимир Чукич все повече е привлечен от гръцкото море и го предпочита. Иначе пази много свежи и носталгични спомени от детството си, когато баща му го е водил на Созопол и бил в "принудителна ваканция" на море по..

публикувано на 14.08.24 в 13:24

Строят модерно стрелбище в землището на Жинзифово

Съюзът на ловците и риболовците-Кърджали строи стрелбище в землището на Жинзифово на площ от 7.5 дка, близо до язовира. То ще бъде модерно и ще отговаря на всички европейски изисквания. Това се случва след 10 години бюрокрация, преобразуване на земи и различни други спънки , обясни председателят на Сдружението инж. Васил Дончев.  В..

публикувано на 13.08.24 в 12:04

Мнение: Сезонните инфекции стават целогодишни

Наблюдава ли се край на сезонността на инфекциите, какви са най-честите вирусни инфекции в момента, различават ли ги лесно лекарите и как се справят в Момчилград, където в момента липсва педиатър. Нека чуем разсъжденията на д-р Невин Садъков: „Вече някак се разми сезонността с появата на вирусите. Според мен почти целогодишно хората боледуват и..

публикувано на 12.08.24 в 15:11
Преплуването на яз.

Силен е интересът към преплуването на яз. "Кърджали" седмица преди събитието

В събота, 17 август, за 11-ти път ще се проведе традиционното преплуване на язовир "Кърджали". Сборният пункт е рано сутринта в 8 часа до кораба-ресторант "Емона" на залива край Енчец. След инструктаж и загрявка ще бъде даден старт на преплуването. То се организира от треньора по водна топка Величко Карабоюков, съвместно със спортен клуб по водна..

публикувано на 12.08.24 в 09:40

Слаб интерес към конкурсите за директори на училища в област Кърджали (ОБНОВЕНА)

Изключително слаб е интересът към конкурсите за директори на училища в област Кърджали. Едва няколко са подадените документи десет дни преди крайния срок, който изтича на 19 август. 25 са обявените директорски позиции. Те са за пет професионални гимназии, 14 основни училища и пет средни училища. Това съобщи за Радио Кърджали..

публикувано на 09.08.24 в 10:13

Георги Кулов: Конфликтът в ДПС ще приключи със създаването на две ДПС-та

Конфликтът в ДПС ще приключи със създаването на две ДПС-та. Това прогнозира в ефира на Радио Кърджали журналистът Георги Кулов. Според него само ако се случи чудо Движението може да се запази като единна партия.  "Най-реалистичното след този конфликт и размяна на писма и обръщения е създаването на две ДПС-та в България. Натам вървят нещата, освен ако..

публикувано на 08.08.24 в 13:46

Д-р Атанас Митков: Овладяхме ситуацията

Общо четири екипа на Спешната медицинска помощ - три от Кърджали и един от Черноочене, са се отзовали на сигнала за падналия окачен таван в сватбения салон край Кърджали, съобщи директорът на институцията д-р Атанас Митков. Инспекцията по труда започна проверка на сватбения салон Трима от пострадалите сватбари остават в болница под..

публикувано на 06.08.24 в 12:40