Голямото кафене

Some Details

Международния ловен туризъм в условия на пандемия. Репортаж от дивечовъдния участък "Студен кладенец"

Това място е наистина приказно. Между стръмните върхове на Източните Родопи, край ласкавите изививки на Арда ,по разлятите ливади и стръмните била човек може да види невероятно  разнообразие от елени лопатари, благородни елени, диви европейски бизони и диви..

публикувано на 07.01.21 в 11:52

Археологическото лято в Кърджалийско не е приключило

Лятото тази година ще продължи с един месец повече от обичайното. Това твърдят от Историческия музей в Кърджали. Става въпрос обаче не за календарното време, а за археологическото лято. За област Кърджали то започна още в средата на април..

публикувано на 30.09.19 в 16:17

Милко Багдасаров: Битката за кметския стол на Кърджали не е предрешена

На предстоящия вот БСП предложи Милко Багдасаров за кандидат за кмет на община Кърджали. Той е добре познат в Кърджали не само като политик, оглавяващ вече 20 години областната структура на социалистите, но и като директор на училище и президент на..

публикувано на 23.09.19 в 16:16

Никола Чанев: Залагам на позитивна кампания, с акцент върху решенията

На 24-и септември изтича крайният срок, в който партиите, коалициите и инициативните комитети могат да регистрират кандидатите за кметове на общини за предстоящите местни избори. Очакванията са в Кърджали да има осем кандидатури за кметския стол...

публикувано на 23.09.19 в 11:28

Връщат ли се турците в България?

Кърджали е на второ място в България след София по ръст на населението на областта . Това сочат данните на  Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване “. Като основна причина за това се счита големият брой  български..

публикувано на 23.04.19 в 13:02

Александър Сиди: ДПС не искат много, те искат всичко

„ДПС не иска много, те искат всичко“. Така коментира пред Радио Кърджали народният представител от ВМРО Александър Сиди внесените от Движението за права и свободи предложения за промени в Изборния кодекс. Основните сред тях са отпадане на..

публикувано на 22.01.19 в 16:34

Адлен Шевкед, народен представител от ДПС: За нас бюджет 2019 е предизборен

ДПС обви, че предсрочните парламентарни избори през следващата година са неизбежни . И че в тяхното провеждане няма нищо лошо, защото те са демократичен акт. Готово ли е обаче ДПС за тези избори. С Адлен Шевкед, народен представител от..

публикувано на 03.12.18 в 14:48

Таксиметрови шофьори: Готови сме на стачка, ако не направят пиаца на Автогарата в Кърджали

Таксиметрови шофьори заплашиха със стачка и блокиране на Кърджали, ако общината не се съобрази с техните настоявания на Автогарата в Кърджали да бъде обособена пиаца за таксита. Сега хората трябва да пресичат на три места  най-натовареното..

публикувано на 05.11.18 в 13:57

Хасан Азис: Няма да има напрежение в първия учебен ден

Дни преди старта на учебната година, кметът на община Кърджали Хасан Азис даде "брифинг на колела" пред медиите, придружен от заместник-кметовете Катя Митовска и Веселина Тихомирова. Те посетиха всички училища, в които се извършват ремонтни дейности..

публикувано на 14.09.18 в 16:21