Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

10 села в Община Момчилград с нови улици и пътища

Пътища и улици в 10 села в община Момчилград са преасфалтирани през последните седмици. Мащабната програма по ремонт се осъществява със средства от общинския бюджет. Две улици с обща дължина 470 метра бяха ремонтирани в село Птичар. В село Загорско е положен асфалт по трасе, дълго 370 метра, в Багрянка - 350 метра, толкова са и в Звездел. 420 - метра са ремонтираните улици в село Синделци, а 220 в село Пиявец - 400 в дело Соколино. Нов асфалт е положен на път до село Конче, дълъг 600 метра и в село Гургулица - 700 метра.
Ремонтираните обекти бяха предварително заложени в капиталовия списък, одобрен от Общинския съвет в Момчилград. Изпълнението им е в резултат на адекватно и навременно решение на Община Момчилград на поставените проблеми от местните хора с цел да се осигури по-лесен достъп до населените им места.

По публикацията работи: Илияна Типова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Костадин Тотев е новият управител на ВиК – Смолян

Тотев бе представен днес пред служителите на дружеството от заместник областния управител Красимир Даскалов.  Тотев посочи, че на първо място ще се заеме с възстановяване на нормалното водоподаване за населението, тъй като са недопустими аварии като тези в Мадан, Девин, Малка Арда и Павелско. Първоначалната информация е,  че предприятието е доста..

публикувано на 20.08.24 в 18:00

Без решения завърши заседанието на Централното оперативно бюро на ДПС

Без решения завърши заседанието на Централното оперативно бюро на ДПС. На срещата в лятната резиденция на Ахмед Доган в парка "Росенец" е обсъдено, че служебният кабинет, който предстои да бъде съставен, трябва да е без зависимости. От ДПС заявиха, че подкрепят президентската институция като важна и легитимна. Не е ясно дали на заседанието днес е..

публикувано на 20.08.24 в 17:30
Делян Пеевски

Пеевски: Заседанието на Централното оперативно бюро на ДПС е нелегитимно

В парламента съпредседател на ДПС Делян Пеевски заяви, че заседанието на Централното оперативно бюро на партията в "Росенец" е нелегитимно, тъй като няма да се събере необходимият кворум. Той нападна остро почетния председател Ахмед Доган: "В мига, в който почетният председател и сегашният друг председател на ДПС се опитаха да откраднат марката на..

публикувано на 20.08.24 в 15:40

Дългочаканият хлад е факт! Три дни ще превалява, градусите ще спаднат

През нощта над по-голямата част от страната облачността ще е значителна, купесто-дъждовна. На много места в Централна и Южна България ще има краткотрайни валежи от дъжд, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). В сряда атмосферата остава неустойчива – над западната половина от страната ще се развива купесто-дъждовна..

публикувано на 20.08.24 в 15:03
Джевдет Чакъров

Джевдет Чакъров: България се нуждае повече от всякога от редовно правителство

България се нуждае повече от всякога от редовно правителство - каза преди заседанието на Централното оперативно бюро на ДПС председателят на партията Джевдет Чакъров. Заседанието трябва да започне в този час, но пристигналите в "Росенец", лятното имение на Ахмед Доган, членове на бюрото са по-малко от 16 и не могат да осигурят кворум. "Естествено,..

публикувано на 20.08.24 в 14:03
Делян Пеевски

Уволнят ли Калин Стоянов, Пеевски го кани за водач на листа в "своя партия"

Председателят на ДПС Делян Пеевски обяви, че ако президентът и другите политици се подиграят с един достоен полицай, какъвто е Калин Стоянов, то лично той ще го покани да е водач на листа в негова бъдеща партия. "Ако Калин Стоянов фалшиво е обвиняван от тези хора, че е мой човек, казвам следното - ако Мистър Кеш - Радев и другите политици се подиграят..

публикувано на 20.08.24 в 13:05

В ПП доволни от призива на ГЕРБ – Стоянов да бъде свален от МВР

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев заяви, че е радостен от призива на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов – Калин Стоянов да бъде отстранен като МВР шеф. "Радвам се, че и г-н Борисов се присъедини към призивите Калин Стоянов да не бъде вътрешен министър. Неговото поведение е абсолютно недопустимо. Да се организира в работно време..

публикувано на 20.08.24 в 11:43