Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любо Пенев: Не коментирам въпроса с националния отбор

Снимка: БГНЕС
Евентуарният бъдещ селекционер на българсия национален отбор по футбол Любослав Пенев засега не иска името му да бъде свързвано с националния тим. За никого не е тайна, че треньорът на "Литекс" е един от вариантите за овакантения от Лотар Матеус пост.

Изобщо не искам да коментирам в момента националния отбор. Аз не мога да коментирам всяка една информация, която се появява във вестници за мен, да я потвърждавам или да я отричам. От доста време се тиражира кой може да поеме националния отбор. Такава е ситуацията, че и мен ме вкарват в темата. Интересува ме само това, което става в "Литекс". Казах, каквото имах да казвам. Мислите, че проблем в българския футбол е само националният отбор ли?, коментира Любо Пенев на редовния си брифинг в Ловеч.

В събота от 18:00 часа "оранжевите" приемат "Монтана" в мач от 9-ия кръг на "А" група.

Темата национален отбор е много сериозна. Никой не е доволен от това как се представихме в групата. Трябва нещата да започнат да се оправят. Няма да е лесно. Необходимо е време и в едно близко бъдеще да имаме отново силен национален отбор. Но за постигането на това трябва да бъдат съпричастни всички - както треньорите в клубните отбори, началниците в клубните отбори, федерацията и футболистите. Друго нищо ново не мога да ви кажа на тази тема, добави Пенев.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени