Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трамваите по линии 1, 3, 4, 6, 7, 20 и 22 се движат с променен маршрут до 1 септември

Снимка: БГНЕС

Трамваите по линии 1,3,4,6,7,20 и 22 ще се движат с променен маршрут от днес до първи септември, заради ремонт в участъка между бул. "Христо Ботев" и ул."Пиротска", съобщиха от Столичната община. 

    1. Мотрисите от трамвайна линия № 1 ще се движат от ж.к."Иван Вазов" по маршрута до пл."Македония", надясно по ул."Алабин" до Съдебната палата – двупосочно.
    2. Мотрисите от линия № 3 ще се движат от ж.к. "Захарна фабрика" по маршрута до бул. "Константин Величков", наляво по бул. "Константин Величков", ул. "Габрово", ул. "Скопие" , транспортен подлез надежда, бул. "Княгиня Мария Луиза", централна гара и по маршрута да кв. Орландовци – двупосочно.
    3. Трамвайна линия № 4 се закрива временно.
    4. По трамвайна линия № 6 от мотрисите от ж.к."Лозенец" ще се движат от по маршрута до пл."Възраждане", наляво по бул."Александър Стамболийски", надясно по бул."Константин Величков", ул."Скопие" и по маршрута – двупосочно.
    5. Трамвайна линия № 7 - от ж.к. "Борово"  по маршрута до пл."Възраждане", наляво по бул."Александър Стамболийски", надясно по бул. Константин Величков, ул. Скопие и по маршрута – двупосочно.
    6. Трамвайни линии  № 20 и 22 – маршрутите се скъсяват до младежки театър.
    7. Водачите ще спират на всички съществуващи трамвайни спирки в променените участъци на маршрутите. 

    До края на ремонта, без транспортно обслужване ще останат участъци от пл. „Възраждане” бул. „Сливница” и ул. „Пиротска”.

     

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна