Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ботев" се уреди с две нови попълнения

Снимка: Жоро Александров: Архив

Врачанският "Ботев" се уреди с две нови попълнения, а до няколко дни може да попълни състава си и с още двама, съобщи изпълнителният директор на футболния клуб Валери Цветанов. Договори с врачани вече имат Калоян Цветков и Емануил Борисов, които се завръщат в позната обстановка, тъй като вече са обличали зеления екип на втородивизионния отбор. През следващата седмица се очаква подписи под контрактите си да сложат още Даниел Васев и Симеон Иванов. Васев идва от "Пирин" /Гоце Делчев/, където през есента записа 4 мача в елита. Симеон Иванов, който е познат и с прякора си Матераци, е възпитаник на школата на Левски. За последно е играл във "Витоша" /Бистрица/, но преди 3 години за кратко беше част и от испанския "Райо Валекано".

В началото на подготовката си преди 2 седмици "Ботев" започна с две нови попълнения - бранителят Едоардо Дзита от втория състав на италианския "Болоня", и халфът Цветомир Валериев, който напусна "Локомотив" /Мездра/. С врачани се готви и Владислав Романов, който ако не си намери отбор в чужбина, ще помогне на отбора през пролетния полусезон на "Б" група.

В неделя от 14 часа "Ботев" играе втората си контрола от зимната подготовка. Съперник на врачани е столичният "Локомотив", а проверката ще се изиграе на терена с изкуствено покритие в Правец.

По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна