Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Радослав Здравков: Моят ЦСКА фалира

Радослав Здравков
Снимка: Иван Йочев - Sportal.bg

"Моят ЦСКА фалира, а обединение между двата ЦСКА сега няма да е сензация". Това заяви бившият полузащитник и треньор на ЦСКА Радослав Здравков. Той гостува в актуално студио "Дерби", където коментира и представянето на отборите във втора футболна лига. Както е известно, доскоро той бе треньор на Локомотив (София) и напусна след края на настоящия му договор.

"Не мисля, че само ЦСКА 1948 са облагодетелствани или Монтана. Мисля си, че и други отбори в долната част на класирането също. Целта беше да се спестят средства. Несправедливо и неточно решение на БФС. Отборът на Локомотив (София) е ощетен, тъй като имахме амбиции. Можехме да не се класираме за бараж, но по спортен път, а не след решение на футболния съюз.

По една или друга причина ЦСКА 1948 е заслужил да играе в „А“ група. Дали буквите пречат, или не пречат, аз не искам да засягам тази тема. В България всичко е възможно. Едно обединение може да се случи. Ще бъде добър пример, а не сензация. Моят ЦСКА, автентичният ЦСКА, истинският ЦСКА на 09.09.16 година фалира“, коментира Радослав Здравков. Чуйте още от него: 



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна