Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Четвърто издание на Парк Фест "Пейка"

Снимка: Fb/Пернишка крепост

На 24 август 2024 година на Пернишката крепост "Кракра" ще се проведе Четвъртият Парк Фест "Пейка", като обещава много забавления, награди, изненади и весели моменти. Ще има разнообразни активности, а вечерта ще завърши с мега концерт, в който ще участват някои от най-горещите имена на българската музикална сцена. Организатори на събитието са "ПейКа", Община Перник и Международен младежки център - Перник. Подробности разказа Радост Раданова, директор на Международен младежки център - Перник.

"Идеята на фестивала не е само концерт от този тип събития, които са свързани единствено и само с музика, а сме предвидили и доста други дейности, които ще бъдат наистина насочени към младите хора. Чисто информационни, ще има много забавни игри, ще има награди, подготвили сме доста изненади за всички, които ще посетят "Кракра" и Парк Фест "Пейка". Иска ни се да създадем малко по-различна култура, концертите, музиката, това, че може да се срещнат и с приятели, това, че могат да научат нещо повече и за нашата дейност като международен младежки център. Това е една от основните ни функции да можем да предоставяме информация", каза тя.

По думите й добрата новина е, че няма да има само публика и гости участници, а ще има и млади хора от София и близките населени места. От 23 до 25 август ще се организира обучение за презентационни умения, като целите му са да бъдат развивани уменията на младите хора да говорят пред публика. В рамките на фестивала ще има и огнени игри, където всеки, който желае ще може да опита.

Повече подробности можете да чуете в звуковия файл.

По публикацията работи: Никола Стоянов

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени