Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Радиоприемница

Снимка

Снимка Посетете и Радиоприемница във Фейсбук

Всеки ден от понеделник до петък от 13:00 до 14:00 часа по Радио София.
В средата на деня чрез събеседници и авторски коментари разгръщаме аналитично онова, което интересува и вълнува слушателите.  Предаването "Радиоприемница" е ефирен дневник на обществото.

Тъй както името предполага характера на човек, така и името на предаването алюзира гостоприемство към аудиторията. - Това е предаване, в което всеки може да влезе, да се припознае, да отдъхне и да се чувства разбран.

В "Радиоприемницата" има място за всички.

Всеки ден от понеделник до петък от 13:00 до 14:00 часа, по Радио София. 

Водещи на "Радиоприемница" са Добринка Добрева (автор на идеята за предаването), Катя Василева и Лили Големинова. 


Публикации

Радио Стара Загора - обективната новинарска институция, която служи на всички

“85 години е едно добро начало за Българското национално радио във всеобщия дефицит на медии, на които можем да се доверим. В момента общественото радио има нелеката задача “да отмива срама от челото” на журналистиката и това е не само комплимент, а..

публикувано на 22.01.20 в 09:25

БНР-Благоевград - разпознаваема културна институция в Пиринския край

“Радио Благоевград е част от семейството на БНР от 1973 година и вече 47 години изпълнява отговорната си мисия на обществено регионално радио, което покрива трите области – Благоевградска, Кюстендилска и Пернишка. За всички тези години екипът ни доказа, че..

публикувано на 21.01.20 в 16:42

Радио Пловдив - доверие и близост със слушателите

Българското национално радио рязко и категорично очертава границите на обективността, на свободата на словото, на националните и европейски ценности и в този смисъл е лесно разпознаваема в ефирното море от комерсиализъм, пошлост и лош вкус. Регионалните..

публикувано на 21.01.20 в 15:48

С млади умове и гласове Радио Шумен печели още приятели сред слушателите

БНР на 85 г. да звучи още по-добре, по-съвременно и живо, да бъде по-близо до хората, да бъде и по-достъпно с всякакви устройства – това са част от пожеланията на екипа на Радио Шумен . Колегите смятат, че и днес БНР звучи като фактор за..

публикувано на 21.01.20 в 15:27
Екипът на Радио Видин

Гергана Панова: Събираме късчета от живота и ги сглобяваме в истории

Българското национално радио е институция, която осъзнава каква огромна отговорност има към слушателите, но има и огромен опит, върху който стъпва, за да предложи професионален радиопродукт. В същото време то продължава да се променя, за да може..

публикувано на 20.01.20 в 17:51

БНР Бургас - верен спътник в живота от Обзор до Синеморец и от Елхово до Сливен

С обществени кампании, подкрепа за обществено значими каузи, открити студиа и сцени, както и медийно популяризиране на събития и различни прояви от културния календар на общините, вече 8 години, БНР Бургас утвърждава авторитета си на единствен обществен..

публикувано на 20.01.20 в 16:57

Красимир Ангелов: Радио Кърджали прави актуална и модерна програма

Радиото е като Пепеляшка – разкошна принцеса, но облечена в дрипи – така образно започва представянето на Радио Кърджали директорът му Красимир Ангелов . Повод за това сравнение са острите финансови решения, в които медията е принудена да..

публикувано на 20.01.20 в 14:23
Смесеният хор на БНР с диригент Любомира Александрова на сцената на зала „България“ – 25 ноември 2016 година. Участие в Духовен концерт по повод 1100 години от Успението на свети Климент Охридски

Любомира Александрова: Радиото е авангард

“Пеенето в хор е чудесна, благотворна традиция, която може да послужи за успокоение на нашите изтерзани души в това забързано и стресирано ежедневие. Музиката облагородява, а пеенето е нещо по-специално. В едно произведение, когато има и хор, въздействието..

публикувано на 17.01.20 в 16:05
Детското БНР се прави само от Ирина Вълчанова, Ани Маринова, Калина Колева и Виолета Димитрова

„Детското БНР“ предлага най-доброто за малките слушатели

Единствената специализирана редакция за деца е в БНР. Това, което се прави там, е една инвестиция в малките, които трябва да придобият навика да търсят и да слушат хубави, смислени предавания – образователни, забавни… Детското БНР е онлайн..

публикувано на 16.01.20 в 15:26

Радостин Робев: Радио се прави екипно, със сърце и душа

Не само за нормалното звучене в ефира на програмите на Българското национално радио, но и за всекидневната работа на журналистите се грижат екипите на Дирекция "Техника". Нерядко възникват непредвидени и дори аварийни ситуации, но показател за добре..

публикувано на 15.01.20 в 14:58