Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Спортна среща

Снимка

Спортна среща - едно предаване, което ще ви представи спорта по малко по-различен начин.
Разбира се, че говорим за футбол, тенис, волейбол и баскет, но обръщаме специално внимание и на алтернативните спортове.
Срещаме ви с интересни хора и техните интригуващи, дори екстремни хобита. Паркур, флайборд, катерене, йога, канадска борба, карате, таекуон-до, капоейра, ориентиране са само част от спортовете, за които говорим в студиото на Радио София.
Очаквайте интересни събеседници - спортисти, журналисти, спорт-ентусиасти, фенове. Ще ви изненадаме с актуални и любопитни теми.
Водещ на предаването е Луиза Лазарова - радио-човек, фитнес ентусиаст, колоездач и баскетболист-любител.
Спортувайте всеки ден, слушайте ни в неделя от 16 до 17 часа.

Публикации

Виктория Филипова

Виктория Филипова с признанието "Спортист номер 1" на НСА

Виктория Филипова спечели признанието "Спортист на годината 2019" към Националната спортна академия „Васил Левски“. Младото момиче се развива успешно в бойното изкуство карате. В момента световната вицешампионка се обучава във втори курс в НСА, но..

публикувано на 17.12.19 в 16:32

„Моменти на слава“ - спортът като приятелски мост между България и Корея

В Многофункционалната спортна зала към Национална спортна академия тържествено беше открита фотоизложбата „Моменти на слава“ . Тя е посветена на спортните таланти от Република Корея и Република България от 1988 г. насам. Експозицията беше..

публикувано на 15.12.19 в 16:35

"Отбор на надеждата" на девето световно първенство

„Отбор на надеждата“ ще вземе участие на девето поредно световно първенство по футбол за бездомни хора. Кандидатурата му беше одобрена от организатора на турнира, а именно шотландската фондация Homeless World Cup. „Спортс Мениджмънт България“ ще излъчи..

публикувано на 11.12.19 в 17:36

Възраждане за българския баскетбол по нова програма до 2023 г.

Възраждане на баскетбола, благодарение на нова национална програма за развитие, предстои в периода 2020-2023 година. Иновативната концепция е изготвена от "Спортс Мениджмънт България", по поръчка на Българската федерация по баскетбол. Множество..

публикувано на 09.12.19 в 17:08

Ледената пързалка на "Спортна София" отвори врати

За пета поредна година отваря врати ледената пързалка на "Спортна София". За всички любители на зимните кънки, съоръжението ще работи всеки ден от 08.30 до 21.30 часа. В днешния ден ледената пързалка ще работи безплатно за всички почитатели на кънките...

публикувано на 06.12.19 в 16:30
На Пепи Димитрова ѝ отива тази поза

Пепи Димитрова - бизнес дамата, която остави мидичка на връх Елбрус

Бизнес дамата Пепи Димитрова се развива успешно в сферата на връзки с обществеността. Работи много и може би точно това е причината да избере планинарството като свое хоби. Мисията ѝ е да изкачи възможно най-много върхове, а най-впечатляващото й..

публикувано на 01.12.19 в 16:55
Кръстю Ангелов

Кръстю Ангелов и познанието, което помага на хората

Кръстю Ангелов от село Срем (община Тополовград) е привидно обикновен човек, но хората, които го срещат, усещат огромната му енергия. Кръстю е завършил механотехникум в Стара Загора. Бил е футболист в продължение на няколко години в отборите..

публикувано на 26.11.19 в 16:47

Легенди на "Левски", уролози и спортни журналисти се обединяват зад мъжкото здраве

Легенди на "Левски", заедно с лекари уролози и спортни журналисти проведоха мач с благотворителна кауза - "Заедно срещу рака на простатата" . Двубоят, който е част от информационната кампания по повод Световния месец за превенция на мъжкото здраве, се..

публикувано на 24.11.19 в 14:05

България срещу Унгария в баража за Евро 2020. Какво ни очаква?

Жребият отреди България да играе с Унгария в баража за Евро 2020. Мачът ще се играе на националния стадион „Васил Левски“ на 25 март 2020 г. Ако нашите победят в този мач, ще се изправят на финала срещу победителя от двойката Исландия-Румъния на 31 март..

публикувано на 22.11.19 в 17:52

Златното момиче Ренета Камберова: Учим децата да уважават противника и да не приемат успеха за даденост

Над 300 представители на 22 институции - домове за деца в риск, центрове за настаняване от семеен тип, възпитателни училища, интернати и фондации от цялата страна, се включиха в 32 Национален шампионат за деца и младежи в риск.  Стотици деца и..

публикувано на 17.11.19 в 14:10