Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Продължава издирването на семейството от Девин в "Цанков камък"

Снимка: БГНЕС

Продължава издирването на семейството, което загина в язовир "Цанков камък" при дъждовете на 1-ви февруари, съобщи кметът на Девин Цветалин Пенков

Беше прекратено издирването с водолази и лодки преди няколко дена, като ежедневно се води наблюдение от общински служители, на полицията, пожарната, на бреговете на язовира с бинокли. Вследствие разговори със съответните институции, очакваме от понеделник да започне издирването отново с водолази и лодки в опашката на язовира, тъй като водата се поуспокои и се поизбистри. Имаме уговорката и подкрепата на същия вертолет, който помогна преди няколко дена и направи оглед на язовира, също да се присъедини.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Продължава издирването на изчезналите край язовир

Четвърти ден продължава издирването на изчезналите в река Девинска

Екип от четирима водолази и спасители за пореден ден започнаха издирването на телата на изчезналото семейство в придошлите води на реката в Девин. Пак ще се търси по бреговете на язовира и там, където се вливат двете реки. Днес евентуално можем да се..

обновено на 04.02.15 в 13:20

Хеликоптер участва в издирването на телата на семейството, пометено от бедствието в Девин

На петия ден от издирването на семейството, пометено от водната стихия в Девин, в акцията освен водолази се включи и хеликоптер. Два пъти беше направен въздушен оглед от коритото на река Девинска и язовир „Цанков камък“. Родопите е планина със специфични..

обновено на 05.02.15 в 16:24

Започва издирването на двамата съпрузи, паднали в реката в Девин

Екип от водолази в язовир "Цанков камък" ще започне рано сутринта на 2-ри февруари издирване на телата  на загиналите в реката в Девин съпрузи. Това съобщи директорът на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Смолян Красимир..

публикувано на 01.02.15 в 21:47