Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цветан Цветанов: Нямаме никакво намерение да предизвикваме предсрочен парламентарен вот

Снимка: БТА

Единствените избори, за които ГЕРБ се готви, са президентските, заяви от парламентарната трибуна заместник-председателят на партията и председател на парламентарната група Цветан Цветанов:  

Нямаме никакво намерение да предизвикваме предсрочен парламентарен вот. Управленският хоризонт, към който гледаме, е пълен мандат на кабинета "Борисов", защото само така ще могат да бъдат реализирани реформите,заложени в програмата за управлението на кабинета.

В пленарната зала на Народното събрание председателите на парламентарни групи правят декларации по повод началото на новия политически сезон.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Димитър Ганев

Димитър Ганев: Предсрочни парламентарни избори са неизбежни

Предсрочните парламентарни избори са неизбежни. ГЕРБ е партията, която има интерес от това и може да ги предизвика, заяви в предаването „Преди всички“ политологът Димитър Ганев :   В едно ново Народно събрание ГЕРБ вероятно ще вдигне своята..

публикувано на 11.05.16 в 09:37
Трендафил Величков

Трендафил Величков: Честното поведение е да напуснеш, когато партията реши

Тезата за обвързването на оттеглянето на АБВ от властта и конгреса на БСП е несъстоятелна. Решението ни не е емоционално, то се базира на сериозен анализ на всеки един ден от участието в управлението, заяви в предаването „Преди всички“ бившият..

публикувано на 11.05.16 в 08:43
Найден Зеленогорски

Найден Зеленогорски: Няма да има предсрочни избори

След конгреса на БСП в неделя е нормално да има преструктуриране вляво.  За мен беше очаквана стъпка, че ще търси единение между БСП и АБВ, но очаквах, че това ще стане в по-дългосрочен период от време. Така съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок..

публикувано на 11.05.16 в 08:25
Критиан Вигенин

Кристиан Вигенин: Повърхностно е оттеглянето на АБВ да се обвързва с промените в БСП

Оставката на вицепремиера Ивайло Калфин и оттеглянето на АБВ от властта бяха обвързани много бързо с конгреса на БСП, който се състоя в неделя. Социалистите категорично заявиха, че поемат твърд курс към предсрочни избори. Ще бъде твърде..

публикувано на 11.05.16 в 08:05