Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бойко Борисов: Интересуват ме единствено очакванията на хората

Снимка: БГНЕС

Вече официално премиер, Бойко Борисов заяви, че се интересува единствено от очакванията на хората:

Демокрацията е това. Явяваш се на избори, който спечели, прави правителство.
Има и други практики в други държави с режим, или опити от типа на когато пак спечелихме изборите и направиха кабинета "Орешарски". 

Те не са много варианти. Аз истински се извинявам на колегите от БСП, че съм ги победил и единствената дума, която те нямат право да казват, е това, че ние се борим за власт.


Борисов се обърна към ДПС и заяви, че ще пази по-всякакъв начин етническия мир, тъй като той е по-важен от управлението.

Думите на Бойко Борисов можете да чуете от звуковия файл.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Народното събрание одобри състава на кабинета "Борисов"3

Парламентът одобри състава и структурата на кабинета "Борисов"3. "За" правителството гласуваха 133-ма, "против" – 100, "въздържали се" няма.  Против гласуваха депутатите от БСП и ДПС. При гласуването на имената на министрите против гласува и един..

обновено на 04.05.17 в 14:44

Новите министри за кабинета и приоритетите им

Надявам се на ефективна работа на кабинета, каза предложеният за вицепремиер и военен министър Красимир Каракачанов : Този кабинет не се събира да се харесва или да се явява на конкурс по красота, или на тест за висока интелигентност. Този..

обновено на 04.05.17 в 13:45

Парламентът дебатира състава на Министерския съвет

В парламента започна гласуването на третото правителство на Бойко Борисов. На заседанието присъстват президентът Румен Радев , Българският патриарх Неофит , представители на вероизповеданията, на съдебната власт и на дипломатическия корпус...

обновено на 04.05.17 в 12:28