Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Джулай морнинг" в ефира на "Нощен Хоризонт"

В малка плажна ивица ще се превърне 10-ти студиен комплекс на програма "Хоризонт" на Българското национално радио в първите часове на 1 юли.  Екипът на предаването „Нощен Хоризонт“ – Пламена Бачийска и Георги Бангиев готви специално радиошоу, посветено на "Джулай морнинг".  С рефрена „There I was on a july morning looking for love..."  ще бъде посрещнат специалният гост - актьорът  от Малък градски театър "Зад канала" в София  Петър Калчев.  За него и за слушателите са подготвени много изненади, една от тях е музикален поздрав, изпълнен от близък приятел на госта. Предаването ще може и да се гледа на живо през интернет портала на БНР.

Студиото ще бъде декорирано като част от морски плаж - със 100 метра рибарска мрежа, а нощният гост ще бъде настанен на шезлонг под плажен чадър. Морската атмосферата ще бъде максимално автентична и заради мултимедийната прожекция на живописен морски пейзаж. Екипът на „Нощен Хоризонт“ и другите гости, които засега се пазят в тайна,  ще опитват морски деликатеси, гарнирани с изстудено бяло вино.  Но действието в „Нощен Хоризонт няма да се развива само в студиото на БНР. С преки репортерски включвания от Камен бряг ще бъде показано и настроението на почитателите на юлското слънце, събралите се  в емблематичното селище. Там ще бъде репортерът  Анна Харамбиева.

Посрещнете изгрева на слънцето в първите часове на 1 юли с ефира на програма „Хоризонт“ на БНР и специалното нощно радиошоу, което ще се излъчва със звук и картина.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!