Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Хоризонт за вас" със звук и картина на 24-ти август

Хитовото предаване на програма "Хоризонт" на БНР "Хоризонт за вас" ще направи мултимедийно излъчване на 24-ти август, неделя. От 16.00  ч. феновете на предаването ще могат не само да го слушат по радиото, но и да го гледат в интернет на www.binar.bg.

Водещата на това издание Диана Костова ще организира в студиото дискусия с млади хора за това къде предпочитат да се реализират – в България или в чужбина. Ще има и видеовръзка със студенти в различни европейски градове. След това слушателите и зрителите на "Хоризонт за вас" ще направят преход от Дивия Запад до България… на кон. Един от тях ще спечели истинско уестърн изживяване с ваучер за безплатен урок по езда, ако отговори правилно на въпроса в радиоиграта.

И накрая аудиторията ще бъде пленена от магията на тангото.

След края на "Хоризонт за вас" в ефира, предаването ще продължи още един час по Бинар, където интернет потребителите ще усетят духа на страстна Аржентина с открит урок по танго.

БНР кани всички желаещи да танцуват пред Първо студио на радиото (бул. "Драган Цанков" № 4 в София) на 24-ти август от 18.00 ч.  

Слушайте и гледайте "Хоризонт за вас" на 24-ти август.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!