Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Участвай в томболата на БНР и може да спечелиш чисто нов автомобил Great Wall Steed 5, осигурен от българския автомобилен производител „Литекс Моторс“!

Българското национално радио е подготвило голяма награда в чест на своя юбилей. Чисто нов пикап Great Wall Steed 5 има шанс да спечели всеки, който посети юбилейните концерти и участва в томболата на БНР, като попълни безплатен талон. Името на печелившия, който ще получи ключовете за пикапа “Made in Bulgaria”, ще бъде изтеглено и обявено в присъствието на нотариус на 12 януари 2015 г. по програма „Хоризонт“ на БНР".

Р Е Г Л А М Е Н Т

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОРИ НА ИГРАТА

Играта "80 г. БНР – ВЛАСТЕЛИНЪТ НА ЕФИРА" се организира и провежда от БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО РАДИО

СнимкаЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. Участниците в Играта  са длъжни да спазват условията и разпоредбите на изложените по-долу официални правила на Играта, наричани за краткост "ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА".

2.2. Официалните правила ще бъдат публично оповестени и ще бъдат достъпни за целия период на провеждане на Играта в интернет на адрес http://www.bnr.bg

2.3. Организаторът на Играта си запазва правото да допълва и/или променя Официалните Правила, като допълненията и/или промените влизат в сила след официалното им публикуване в интернет на адрес http://www.bnr.bg

ЧАСТ 3. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА

3.1. Играта започва на 01 септември 2014 г. и продължава до 31 декември 2014 г. включително. Продължителността на играта е точно 122 (сто двадесет и два) дни.

3.2. Организаторът на Играта имат право да променя сроковете й, като известяват за това в интернет на адрес http://www.bnr.bg.

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. Играта е валидна за всички пълнолетни физически лица, живеещи на територията на Република България. Всеки участник има право да попълни само един талон за участие.

4.2. В Играта нямат право да участват служителите на БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО РАДИО и „ЛИТЕКС МОТОРС” АД, както и членовете на техните семейства.

4.3. В случай, че Организаторът открие или установи нередовен участник по реда на 4.1 и 4.2., то той има право да анулира получената от него награда или по своя преценка да не го допуснат до участие в тегленето на наградата.

4.4. Взимайки участие в Играта, участниците се съгласяват да спазват настоящия регламент.

ЧАСТ 5. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДАТА

5.1.Лек автомобил, пикап, марка“Great wall Steed 5”, с дизелов двигател и 4 х 2 задвижване на стойност 28 800 (двадесет и осем хиляди и осемстотин), предоставен от „ЛИТЕКС МОТОРС“ АД.

ЧАСТ 6. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

Етап I – Регистрация в Конкурса. Участието в играта не е обвързано с покупка.

За участие в Играта е необходимо:

6.1. Да посетите прояви (концерт, изложби и др.) организиран от БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО РАДИО по повод 80-та годишнина от създаваното му предварително обявени в ефира на БНР и в уебсайта.

6.2.По време на концертите ще бъдат раздавани талони  за участие в играта.  Необходимо е да попълните точно и коректно личните си данни и да пуснете талона. Талоните ще бъдат събирани на специално упоменати места, урни, които ще се съхраняват от лица, представители на БНР.

6.3. До участие в разпределението на наградата ще бъдат допуснати всички, които отговарят на Официалните правила.

6.4. На 12 януари 2015 г.  в присъствието на нотариус в предаването „Часът на директора“ ще бъде изтеглен победителят измежду всички участници в Играта. Победителят ще бъде уведомен веднага по телефона за това, че е спечелил, от представители на БНР.  При условие, че не се свържат с победителя се изтегля нов печеливш.

Имената на победителят в конкурса ще бъдат обявени в интернет на адрес http://www.bnr.bg, като с него ще се свърже представител на Организатора - БНР чрез e-mail или телефон за допълнителни уточнения относно получаването на наградата. Участници, които са се регистрирали в Играта след обявения край (31 декември 2014 г.) не могат да участват в конкурса.

Етап ІI - Награждаване на победителя

Организаторът се задължават да уведоми печелившият чрез изпращане на  имейл и/или телефон,  на адреса, с който съответният потребител е заявил участие в Играта.  Детайлите около получаването на наградата ще бъдат уточнени от Организаторите в момента, в който те се свържат с победителя. Наградата се връчва официално от Организатора на 25.01.2015г. на церемония - концерт по случай 80-та годишнина на БНР- Властелинът на ефира.

ЧАСТ 7 . ОТГОВОРНОСТ

7.1. Организаторът на играта не отговаря за погрешно заявена информация от участниците в играта. Организаторът на играта не носи отговорност, ако не успее по технически причини да се свърже с победителят.

ЧАСТ 8. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

8.1. Организаторът поема задължението, съгласно правилата на Закона за защита на личните данни, да събира и обработва личните данни, предоставени от участниците в Играта, единствено по повод и във връзка с Играта. С регистрирането на участието си в Играта  ще се счита, че участниците и спечелилият дават изричното си съгласие личните им данни и образът им да бъдат използвани за цели, свързани с играта. С участието си в настоящата Игра,  участниците се съгласяват, че в случай на получаване на награда, техните имена, снимка и/или други лични данни биха могли да станат публични и да бъдат използвани в аудио, печатни и/или видео материали от Организатора, във връзка с оповестяване на резултатите от Играта и връчването на наградата, като не се дължи заплащане от негова страна.

ЧАСТ 9. ПУБЛИЧНОСТ

Участниците се съгласяват Организаторът и/или оторизирани от него лица да комуникират с тях посредством  електронна поща и/или телефон по време на играта и в период 90 календарни дни след края й. 

ЧАСТ 10. ДРУГИ УСЛОВИЯ

10.1. Всички разходи свързани с участието на Участника за участие в играта, като достъп до Интернет мрежата, посещаването на концерт и др., освен разходите, които съгласно тези Общи условия се поемат от Организатора, са за сметка на Участника

10.2. В случай на потенциален конфликт между организаторът и участниците в кампанията, конфликтът се разрешава по взаимно съгласие. В случай, че съгласие не бъде постигнато, спорът се отнася за решаване пред компетентния български съд със седалище в град София.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!