Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Коледна магия и звукови колаборации за 44-ия рожден ден на Радио Благоевград

Феерия от музика завладя Голямото концертно студио на Радио Благоевград. Концертът "Предколедно с Радио Благоевград и приятели" бе посветен както на предстоящите коледни и новогодишни празници, така и на 44-тия рожден ден на Радиото на Югозапада. 

Този концерт е празник за нас и за нашите слушатели, един повод да покажем още веднъж, че сме ангажирана медия. Медия, която не само отразява събития, но и създава събития, и то красиви събития“, каза директорът на Радио Благоевград Елисавета Каменичка.

Радио Благоевград има тази уникална способност да прави различни събития. Да бъде не само медия, а и да превръща своите зали и фоайета в едни културни центрове, където се събират различни по интерес хора на изкуството. Затова и ние винаги сме щастливи, когато ни поканят да участваме в техните инициативи и концерти и ни дават форма на изява“, допълни Илиян Юручки, секретар на читалище "Никола Вапцаров" в Благоевград и диригент на вокален ансамбъл „Езерец“.

По време на концерта Радиото на Югозапада връчи и награда. Телевизия „Родина“ получи специалното отличие „Медиен партньор на годината“.

На 11 декември Радио Благоевград празнува 44-тия си рожден ден!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!