Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Джаз в Първо студио" с Innerglow на 4 октомври

Снимка: Innerglow

Новият сезон на поредицата "Джаз в Първо студио" на БНР стартира на 4 октомври в 19:00 ч. с една от най-обичаните групи Innerglow. Триото за електронен поп и рок с алтърнатив, денс и фънк елементи ще представи песни от новия си албум, като песни, превърнали се вече в хитове. 


"Концертът ще е различен, а срещата с публиката ще е специална", открехва завесата вокалистът Тодор Ковачев: "Такъв концерт досега не сме правили. И концерт в зала не сме правили, а Първо студио е легендарно място. Много сме ентусиазирани. Готвим няколко неща, които досега хората не са чували. Ще имаме и няколко специални гости. Определено ще е нещо различно!"

"От един месец насам работим върху това концертът да се превърне в цяло звуково преживяване," допълва китаристът Петър Желев и дава пример с нови инструментали, както и някои различни версии на добре познати песни. "Ще пробваме нещо съвсем ново пред публиката. Нямаме търпение!" 

Публиката пък пък няма търпение да чуе "Chained In Love", която пет седмици оглавяваше класацията БНР Топ 20, както и новата "Mindless Grinding", която в момента се изкачва в чарта.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!