Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дипломира се IX майсторски клас на БНР Академия

16
IX майсторски клас на БНР Академия
Снимка: Ани Петрова, БНР

На тържествена церемония в Мраморното фоайе на Българското национално радио се дипломира IX майсторски клас на БНР Академия. 12 журналисти от националните и регионалните програми на обществената медия успешно завършиха обучението по програма, изготвена съвместно с квалификационния отдел на Европейския съюз за радио и телевизия - EBU ACADEMY.

Дипломите бяха връчени от Албена Миланова – член на Управителния съвет на БНР и дългогодишен директор на дирекция "Международно сътрудничество".

"Продължавам да се чувствам свързвана с този проект и за мен е удоволствие да връча дипломите на завършилите IX майсторски клас. След девет месеца интензивна работа дойде моментът да закрием и този майсторски клас, наистина много успешен, но това не е точката във вашата екипна дейност, защото, сигурна съм, сте създали добри контакти, приятелства и колегиалност, които ще ви помогнат във вашата работа", каза в приветствието си Албена Миланова и поздрави всички участници за постигнатите резултати.

Албена Миланова връчва дипломата на Иван Барбов

"За мен всички са победители, всички сме едно", сподели при получаване на дипломата си Иван Барбов от Радио "Варна", който е с най-висок резултат на финалните изпити.

Като част от изпита всеки участник подготви и записа авторски подкаст на свободно избрана тема. Най-добрите от тях ще бъдат излъчени на платформите на БНР.

Над 100 журналисти от националното радио са завършили майсторските класове на БНР Академия, проведени от 2014 година досега.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!