група

8 март в Радио Шумен с Хард рок соаре

Музикален комплимент за всички дами на 8 март организираха прочутите групи "Forgot The Ten" от Шумен и "Mirror" от Провадия. Артсалона на Радио Шумен беше домакин на музикалното събитие и посрещна най-ревностите почитатели на местните музиканти. Това е и..

публикувано на 08.03.17 в 15:24

Дани Порязова показва "Енергийни вибрации" в Културния център на Радио Пловдив

Изложба на Дани Порязова ще бъде открита в Културния център на Радио Пловдив тази вечер от 18 часа. Художничката е озаглавила експозицията си „Енергийни вибрации“ и разглежда различните енергийни потоци, които протичат от Вселената през нас като човешки..

публикувано на 08.03.17 в 15:07

Радио Варна зарадва дами по случай 8 март

По традиция Радио Варна поднесе специален комплимент – подарък към дамите по случай празника на жената – 8-ми март. С приповдигнато настроение, чаровни и усмихнати, разхождайки се в Морската градина на Варна, по-нежната половина от..

публикувано на 08.03.17 в 13:34

Принцесата и цигулката

Истории за пътешествията на едно малко момиче и една цигулка – на 9 март в образователния концерт на БНР Лия Петрова носи не само името, но красотата и очарованието на  истинска принцеса.Това може да потвърдят всички, които са били на концерти с..

публикувано на 08.03.17 в 12:51

Талантливата Лия Петрова ще е солист на първия мартенски концерт на Симфоничния оркестър на БНР

Носителката на Първа награда от престижния конкурс “Карл Нилсен” (Дания) за 2016 г. Лия Петрова ще е солист на концерта на Симфоничния оркестър на БНР на 10 март (петък) в зала “България” от 19:30 ч. с диригент Росен Гергов. В програмата са включени..

публикувано на 07.03.17 в 12:17

Концерт за два рояла и тромпет в Първо студио на Радио Пловдив

На 10 март от 19 часа Първо студио на Радио Пловдив е домакин на концерта ДВА РОЯЛА И ТРОМПЕТ. Това е българо-британски  музикален проект  Round the block with two pianos.  Концертът  се реализира  с подкрепата на Британски съвет за изкуство...

публикувано на 06.03.17 в 10:59

Честванията на националния празник на България започнаха в Благоевград с концерт в Радио Благоевград

Радио Благоевград и Средно училище за изучаване на чужди езици „Св. Климент Охридски“ поставиха началото в Благоевград на честванията на националния празник на България - 3-ти март.  На 1-ви март, в Голямото концертно студио на Радио Благоевград ученици..

публикувано на 02.03.17 в 11:08

К о К ъ р Л е к открива новия сезон на Камерна сцена Пловдив в Първо студио на Радио Пловдив

За откриването на сезон 7 на Камерна сцена Пловдив, с проекта К о К ъ р Л е к, от БЕРЛИН пристига един най-изявените и доказани български музиканти на европейска и свтовна сцена, саксофонистът Владимир Кърпаров. Концертът ще е на 07 март от 19.00 часа в..

публикувано на 01.03.17 в 10:44

БНР удължава срока за участие в конкурса „Пролет“ за нова поп и рок българска музика

Срокът за прием на песни за конкурса „Пролет“ на Българското национално радио се удължава до 10 март. Авторите ще имат една седмица повече от първоначално обявения срок за регистриране, след като отношенията между БНР и „Музикаутор“ бяха уредени в края..

публикувано на 28.02.17 в 14:09

Концерт, посветен на Ела Фицджералд в Голямото концертно студио на Радио Благоевград

Вълнуваща музика, интерпретирана между класиката и модерното, представиха в Голямото концертно студио Биг Бенд Благоевград и солистката Христина Палева. Концерт бе посветен на 100-годишнината от рождението на една от най-великите джаз певици в световната..

публикувано на 27.02.17 в 15:23