Бургазлии: Кметът трябва да интелигентен, честен и добър човек

11 са кандидатите в Бургас, които през следващия месец, ще се отитат да ни убедят, че на един от тях трябва да гласуваме доверие и да изберем за градоначалник. Близо 500 души с различна професионална и личностна експертиза ще се борят за местата в местния..

публикувано на 28.09.19 в 11:31

КНСБ: "Увеличение на заплатите е заложено в новия колективен договор подписан в Бургас"

Президентът на Конфедерацията на независимите синдикати Пламен Димитров и регионалният координатор Здравко Тошков, подписаха споразумение за подкрепа и сътрудничество с кмета на Бургас - Димитър Николов. То е за следващия четиригодишен..

публикувано на 26.09.19 в 15:53

Административни директори да отговарят за Стария Несебър и за Слънчев бряг, предлага Атанас Терзиев

Към община Несебър да се обособят нови позиции за административни директори, които пряко да отговарят за Стария град и за Слънчев бряг. Това предлага за оптимизиране на работата в администрацията и за облекчение на гражданите, кандидатът за кмет на..

публикувано на 19.09.19 в 17:32

Костадин Костадинов, партия Възраждане: Българската армия няма правомощията да охранява границата

„Българската армия няма правомощията да охранява границата“ . Това обяви в Сливен председателят на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод заявената готовност от министъра на отбраната Красимир Каракачанов да изпрати военни на границата с..

публикувано на 17.09.19 в 16:32

БСП одобри Никодим Стоянов за Поморие, Цветомир Петров- за Камено

Стойко   Танков от левицата информира: Всички кандидати са добре познати в общините, с авторитет, разчитаме да бъдат подкрепени като една сериозна алтернатива на досегашното управление. "За Поморие е утвърден Никодим Стоянов,..

публикувано на 15.09.19 в 14:04

Бачийски: Трябва да запазим младите хора в Бургас

Запазването на младите хора в Бургас трябва да е един от най-важните дебати в предстоящата предизборна кампания. Това коментира пред БНР-Бургас заместник-председателят на Средна европейска класа Константин Бачийски. Той посочи, че тяхната..

публикувано на 09.09.19 в 11:22

СДС-Бургас почете жертвите на комунистическия режим

В навечерието на 9-и септември от СДС-Бургас и Съюза на репресираните почетоха жертвите на комунистическия режим.  Пред паметника до Апелативния съд панихида за душите на загиналите отслужиха  представители на бургаското духовенство. Венци и цветя..

публикувано на 08.09.19 в 15:35
Вярвам, че този закон ще бъде приет бързо и от всички партии, каза Корнелия Нинова

Близките на убитото дете от село Сотиря предадоха подписка на лидера на БСП

Близките на убитата 7-годишна Кристин Георгиева от село Сотиря днес предадоха на лидера на БСП Корнелия Нинова подписката, в която настояват за законодателни промени, срещу извършителите на тежки престъпления срещу личността. Това стана в селото,..

публикувано на 05.09.19 в 17:53

Румен Петков за отхвърленото вето: Много грубо престъпление на парламента към военното ни разузнаване

"Много грубо престъпление на парламента към военното ни разузнаване". Така лидерът на АБВ Румен Петков коментира в Сливен отхвърленото от Народното събрание вето на президента Румен Радев върху Закона за военното разузнаване. Петков обяви, че това..

публикувано на 05.09.19 в 14:54

К.Марков : Не е нормално да се определя гаранция от 150 хиляди лева за държавен служител

Мисля, че живеем в ненормална държава.Не може тихомълком да се арестуват дилъри на наркотици, а пък един държавен служител, чиято вина въобще не е доказана, да бъде прибиран с полиция, достатъчна да охранява голямо спортно събитие. Така коментира Костадин..

публикувано на 31.08.19 в 13:49