Предавания


ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 11 - ти ноември

Не ви ли се струва, че понеделниците напоследък идват твърде често и внезапно… Всъщност, знаете ли защо хората не обичат понеделниците? Защото цяла седмица те планират как на този ден ще започнат нов живот, но през уикенда започва да им се струва,..

публикувано на 11.11.19 в 06:53

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч:

Прекрасна слънчева неделя е навън! Порадвайте й се истински и усетете от красотата на златната есен. И не забравяйте , че трябва да сме благодарни за това, което имаме и за онова, което нямаме! Това, което имаме ни прави щастливи, а онова, което нямаме..

публикувано на 10.11.19 в 11:50

"Булевард Демокрация" - на 9 ноември

Може ли един танзаниец да е повече българин и от някои родени в България. Едно любопитно видео, на сайта megdani.com, ни среща с Кили Малиса от Танзания. Всъщност, той се казва Кетубо, но му викат „Кили“ от Килиманджаро. Кили живеел във Велики..

публикувано на 08.11.19 в 14:55

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 8 НОЕМВРИ:

Няма такава нощ или проблем, които да не могат да бъдат победени от изгрева и надеждата.Добро утро в петък, 8 ноември! Сигурна съм, че това е ден който няма да забравите ако го започнете с усмивка и добро настроение. Ето и темите в сутрешната ни..

публикувано на 08.11.19 в 06:47

Булевард Демокрация на 7 ноември

Темите в четвъртък, 7 ноември: Ограниченията в броя на отглежданите животни в   малките селски дворове и повишените  изисквания тревожат стопаните от село Съдиево, община Айтос след предложените промени в наредба № 44 за животновъдните обекти...

обновено на 07.11.19 в 15:02

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 7 - ми ноември

Утрото много си приличало с вечерта, разликата била само в напитките. А нали знаете, всичко е възможно след кафето, така че глътка кафе, усмивка пред огледалото и бегом в делника. Да ни е спорен 7-ми ноември четвъртък, освежаваме го и от ефира на..

публикувано на 07.11.19 в 06:53

"Булевард Демокрация" - на 6 ноември

Някъде към 11 000 учени излязоха със становище, че климатът се изменя. И то – не към добро. И, докато от години учени спорят с други учени, едните твърдят това, другите, че става въпрос за цикличност, този доклад дава и по-категорични становища:..

публикувано на 06.11.19 в 14:56

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 6 НОЕМВРИ:

За щастието няма рецепта. Всеки го приготвя с аромата на собствените си чувства. Добро утро в началото на 6 ноември, сряда! Време за разсънване с чаша мляко с какао, кифличка с мармалад и приятна компания. Ето и темите в сутрешната ни програма..

публикувано на 06.11.19 в 06:41

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 5 - ти ноември

Добро утро във вторник! Ако искаме да ни се получат лесно нещата, да го започнем с политическия оптимизъм, че или ще спечелим или…няма да загубим. Ако ви устройват и двата варианта, да се качваме на колелото на делника и да усмихваме 5-ти ноември..

публикувано на 05.11.19 в 07:03

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 4 НОЕМВРИ:

Здравейте в утрото на новия ден и новата седмица, започваме 4 ноември с усмивка и добро настроение! Понеделник е, а денят си личи от сутринта. Започва динамичен, малко напрегнат , а какво ще кажете да го посрещнем с чаша кафе с малко канела, лека..

публикувано на 04.11.19 в 06:47

"Булевард Демокрация" - на 1 ноември

Всяка година, по същото време, ама не като в песента, започва онзи втръснал вече спор „Празникът ни е по-добър от празника ти“. За и против Хелоуин и съпоставките с Деня на народните будители. А никой не се замисля, че едното няма нищо общо с..

публикувано на 01.11.19 в 14:54

ОТВОРИ ОЧИ С БНР-БУРГАС ОТ 7 ДО 10 ЧАСА НА 1 НОЕМВРИ!

Днес е Денят на народните Будители! Надяваме се, че и ние от БНР-Бургас сме сред тези, които освен да информират и забавляват, добринасят с нещичко за това да бъде съхранен духа на българщината. Продължаваме да го правим, тихо и без гръмки думи. Една..

публикувано на 01.11.19 в 07:11
Художник на корицата: Кайли Яшова

"Страновълшебниците" от Теодора Димова

      Всяко голямо междучасие в нашето училище се превръща в гладиаторска битка. Чуват се викове, тропане, шум, сякаш цяла римска конница препуска по коридора.      В тази суматоха, моят най-добър приятел ме спъна случайно...

публикувано на 31.10.19 в 15:52
Художник на корицата: Кайли Яшова

"Прахомистерия" от Тина Вършева

      Не знам дали на друг се е случвала такава невероятна история.      Дали беше от праха за пране или от нещо друго, така и до днес не разбрах.      Когато удари звънецът за междучасие, всички се втурнаха към физкултурния..

публикувано на 31.10.19 в 15:49
Художник на корицата: Кайли Яшова

"Съни" от Лили Петракиева

     Можете ли да си представите какво ми се случи веднъж в един обикновен петъчен ден? Ей, сега ще разберете…      Всеки учебен ден започва по един и същи начин – ставаш изморен, миеш си зъбите и очите, обличаш се, разхождаш..

публикувано на 31.10.19 в 15:46