Непроходими пътища накараха бизнесмен да спре дейността си

Бизнесмен изтегля производството си заради несвършената работа на бургаската пътна агенция и неспособността й да се справи с почистването на настилката. Непроходимите пътища накараха Киро Проданов да преустанови своята дейност в с. Варовник, община..

публикувано на 20.01.17 в 17:25

Проверяват енергодружествата за по-високите сметки за ток

Проверките,които започнаха в енергодружествата заради по -високите сметки за ток,  не са необичайни, те се извършват всяка година и не ни притесняват, каза за радио Бургас говорителят на ЕВН Петър Костадинов. Завишаването на дължимите суми  за декември..

публикувано на 20.01.17 в 13:28

"Нова република" изгрява на политическия хоризонт

Радан Кънев основава свой надпартиен проект, който ще носи името "Нова република". В основата му ще е ДСБ и ще бъде обявен на датата на националното помирение - 4 февруари, съобщи "24 часа". Към лидера на ДСБ минал Гражданският съвет на Реформаторския..

публикувано на 20.01.17 в 12:26

Кметът разпореди възстановяване на пътната инфраструктура в града

Кметът на Община Бургас Димитър Николов разпореди да започне незабавно възстановяване на пътната инфраструктура в града, компрометирана в резултат на тежките зимни условия, работата на снегорините и използването спрямо изискванията на сол, луга и пясък..

публикувано на 20.01.17 в 11:56

Депутатите приеха пет вида винетки

Винетките вече са валидни за една година, три месеца, един месец, една седмица или един ден, считано от деня на закупуването им. Това гласуваха народните представители, които приеха на второ четене промени в Закона за движение по пътищата...

публикувано на 20.01.17 в 11:51

Оставиха в ареста готвача с марихуана

Готвачът от известен бургаски ресторант Галин Караверленски, който вчера беше задържан за наркотици, е имал и други наказания за разпространение на наркотици. Те са били много по-леки - обществено порицание и пробация. По тази причина Окръжен съд - Бургас..

публикувано на 20.01.17 в 10:51

Проверяват такситата от днес

Провeрки на таксиметровите шофьори започват от днес. Очаква се служители на ДАИ, полиция и община да проверяват за разрешителни, валидни документи - на шофьорите и на автомобилите, пътни листи, както и дали водачите са минали задължителния психотест.  От..

публикувано на 20.01.17 в 10:50

Студовете вдигнаха сметките за ток

Високата  консумация  на  електричество повиши  сметките за ток на част от бургазлии.  По-високите сметки не изненадват работещите хора , които могат да си позволят да заделят по-голям процент от семейния бюджет за отоплението с електричество:..

публикувано на 20.01.17 в 08:46

Отвориха Бургас-Петолъчката

Възстановено е движението на всички автомобили по пътя Бургас - пътен възел "Петолъчката", както и по пътя Бургас - Карнобат. Проход „Айтоски” е отворен за движение на всички автомобили. Възстановено е движението и на всички автомобили по пътя Бургас -..

публикувано на 20.01.17 в 08:29

Силен вятър и снегонавяване в региона

Силен вятър, намалена видимост и снегонавявания ЗАТВОРИХА ОТНОВО  АМ "Тракия" ЗА ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ  от пътен възел "Зимница" до Бургас и в обратна посока. Затворен е и пътя от Петолъчката -през Карнобат, Айтос, Бургас, югозападния обход на Карнобат,..

публикувано на 19.01.17 в 16:01