Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!"Булевард Демокрация" - на 21 март

Почвам да си мисля, че цялата история с апартаментите е като Фейсбук кампания, от ония – вирусните. В които един човек прави нещо и другите му подражават. След Цветанов, апартаментгейт се разрасна към Цачева, Рашидов, зам – спортната министърка,..

публикувано на 21.03.19 в 15:01

"Булевард Демокрация" - на 20 март

Цяла България сега се вълнува от толкова важни теми като оставането на Марешки в парламента, новия апартамент на Цветанов, колко кандидат – депутати ще имат СДС в листата с ГЕРБ и дали Елена Йончева ще избута Станишев. Днес дори ми липсват..

публикувано на 20.03.19 в 15:06

"Булевард Демокрация" - на 19 март

Не вървят добре нещата в тази държава. Тъкмо закрепим някаква стабилност в управлението и се намира някой (обикновено – финансист), който да я разклати. Тъкмо потушихме народното (основно – Фейсбук) недоволство за опрощаването на милионите дългове..

публикувано на 19.03.19 в 15:01

"Булевард Демокрация" - на 18 март

Голямо вълнение ни тресе покрай Евроизборите. Още не съм отворил гуреливи очи, звъня на Боби и питам кой ще е водач на листата. Очаквам като отворя хладилника и вътре да има поне двама кандидат – депутати – един либерал и един консерватор. То у..

публикувано на 18.03.19 в 15:03

"Булевард Демокрация" - на 14 март

Предаването „Булевард Демокрация“ днес започва с най-новата си рубрика „Глас народен“. Това е рубриката, в която ще задаваме вашите въпроси на вашия кмет. След малко – Васил Едрев, кмет на Община Айтос – за ремонт на улици в града и в..

публикувано на 14.03.19 в 14:58

"Булевард Демокрация" - на 12 март

Ще дойде време и въобще ще забравим, че е имало банка КТБ, че някой я е източил и че държавата е платила едни пари на едни хора. И именно тогава ще завърши и делото. Разбира се – на първа инстанция. Но това не е толкова интересно. Ще дойде..

публикувано на 12.03.19 в 15:03

"Булевард Демокрация" - на 11 март

Ако не сте забелязали, денят на голяма прошка мина. Та, ако чакате, енерговодоинтернет доставчици, съдия – изпълнители, данъчни и общини, да ви опростят задълженията, да ви кажа, че сте изпуснали влака. Интересно ми е, ако Църквата на летящото..

публикувано на 11.03.19 в 15:15

"Булевард Демокрация" - на 7 март

Спете спокойно, деца, комунизъмът си отива… Извинете, това беше от друго място. Е, по документи наистина си отиде, но причината да нямате нарушения на нощната си почивка е, че са хванали Ветко/Маринела Арабаджиеви. Сигурно сте забравили, че ги..

публикувано на 07.03.19 в 15:01
Бойко Борисов и Дмитрий Медведев на пресконференцията в Министерски съвет.

"Булевард Демокрация" - на 5 март

И днес – между Изтока и Запада. Между АЕЦ „Белене“, Турски поток, ЕС, НАТО и ядрените ракети на Паси. Такава си ни е съдбата – все сме на кръстопът тук на Балканите. И, като че ли, ние сме една от нациите, която най-малко извлича дивиденти от..

публикувано на 05.03.19 в 15:05

"Булевард Демокрация" - на 28 февруари

България сега цяла нази гледа как не избрахме румънската прокурорка за европрокурор. Малко ме е срам да си призная, но едва покрай тези вълнения разбрах, че имало баш европейски обвинител. И със срам ще призная, че не знам какво обвинява. Щото,..

публикувано на 28.02.19 в 14:52