Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!"Булевард Демокрация" - на 15 ноември

Почвам да си мисля, че ако сега кажа и напиша, че от небето валят жаби, поне 20 души ще започнат да се възмущават от факта и да винят управляващите. Без да са проверили. А още десет ще вземат кофи и ще тръгнат да събират, защото са чували, че..

публикувано на 15.11.18 в 15:10

"Булевард Демокрация" - на 13 ноември

Литър бензин – 2.58 лв.; дизел – 2.66 лв.; минимална пенсия – 150 лв.; минимална заплата – 310 лв. Данните разнасят из Фейсбук разни профили, напомняйки, че те са от 2013 г. Тоест – преди 5 години. Тоест – като управляваше Орешарски. Или,..

публикувано на 13.11.18 в 15:09

"Булевард Демокрация" - на 9 ноември

Е, Алма матер директно си ни го казва с очите това, което ние си знаем, ама защото сме с високо мнение за себе си, се преструваме, че не знаем. Масовата практика, за да успееш, е като носиш кафе на когото трябва. Кафето, разбира се е, е метафора...

публикувано на 09.11.18 в 15:06

"Булевард Демокрация" - на 5 ноември

Държавата за едни е майка, за други – мащеха. Или, ако трябва да сме по-конкретни, едни ги вози, други – да ходят с влака. НСО пази Ахмед Доган, защото имало опасност от атентат, а заплахата е от друга държава, пише Офнюз. Това отговорили на..

публикувано на 05.11.18 в 14:51

"Булевард Демокрация" - на 1 ноември

Такива дни, да ви кажа, ме натъжават. Някои ще кажат, че е повод за празник, ама не е съвсем така. Днес е повод за спомен. Спомен за това какви чеда е раждала нашата земя юнашка. Какви будители, какви революционери… А днес от екрана ни събуждат..

публикувано на 01.11.18 в 14:55
Дядо Коледа в Ирак

"Булевард Демокрация" - на 31 октомври

След преименуването на Коледните базари в някои градове на Белгия в зимни, че да нямало дискриминация, човек вече да не знае какво да очаква. Разни хора предлагат на тях да няма и сцени от Рождеството, че да не обидим някой. „Дневник“, например,..

публикувано на 31.10.18 в 15:06

"Булевард Демокрация" - на 30 октомври

Лошо се получават нещата с тази далавера в Агенцията за българите в чужбина. Ако има далавера, разбира се. Защото арестът на началникът ѝ и неговите служители отваря доста въпроси: 1.   С колко души се е увеличило народонаселението и това..

публикувано на 30.10.18 в 15:06

"Булевард Демокрация" - от Болярово

Честит Митровден на всички странджанци! Честит празник на всички строители! Здравейте от един малък град накрая на държавата, но в началото на сърцата и мечтите на местните, както казва кметът на Болярово Христо Христов. За хората от София, тук, в..

публикувано на 26.10.18 в 14:23

Булевард Демокрация на 25-ти октомври

Темите днес в "Булевард Демокрация" -  Чужди инвеститори  направиха стъпка към Бургас. Корея предлага сътрудничество на наши бизнесмени,  защо и как може да бъдат полезни  -  Европа забранява пластмасовите изделия за еднократна употреба, ще..

публикувано на 25.10.18 в 15:06

"Булевард Демокрация" - на 23 октомври

Един човек спрял на една бензиностанция вчера и казал, че иска да зареди дизел за 50 лева. Оттам подскочили учудено, защото им бил едва вторият клиент за деня. Имало призив във Фейсбук да се бойкотира зареждането при тях, защото дизелът скочил..

публикувано на 23.10.18 в 15:01