Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!„Булевард Демокрация“ - на 24 май

Датата 24 май е станала празнична в календара преди много, много столетия. Денят на Светите братя Кирил и Методий бил отбелязван като църковен празник още през Средновековието. В хроника от XII в. има сведение, че братята Петър и Асен, след като..

публикувано на 24.05.19 в 14:42

"Булевард Демокрация" - на 23 май

Започва предаването „Булевард Демокрация“ на БНР – Бургас. Ето и акцентите днес: -   Кметът на Поморие Иван Алексиев – гост в рубриката „Глас Народен“. След малко ще отговаря на въпроси на жители на общината. -   И още в..

публикувано на 23.05.19 в 15:00

"Булевард Демокрация" - на 21 май

Както неведнъж вече съм ви казвал (ако не сте чули – ще ви повторя). Българинът винаги намира начин да се раздвои и да не е единодушен. Делим се на такива, които са гледали „Игра на тронове“ и такива, които не са. Делим се на такива, които са..

публикувано на 21.05.19 в 15:08

"Булевард Демокрация" - на 16 май

Отложиха събирането на тол такси, гърми клуб зет. Едва ли ще ви изненадам, че това е станало след среща при премиера. Транспортният бранш скочил, че държавата не е готова (което е твърде възможно) и че ще оскъпи услугите (което, дори да не е вярно,..

публикувано на 16.05.19 в 15:03
засилено полицейско присъствие

"Булевард Демокрация" - на 14 май

Пореден случай, в който ще се чудим за саморазправа ли става въпрос или на опазване на собствеността и живота. Дотам стигнахме, че и кипърците у нас взеха правосъдието в свои ръце, когато то или отсъства, или е закъсняло и никак право. Роднините..

публикувано на 14.05.19 в 15:03

"Булевард Демокрация" - на 10 май

Колегите от „Сега“ хвърлиха бомба в общественото пространство (както е модерно да се казва). Комисията за незаконно придобито имущество, на която човек не може да ѝ прочете абревиатурата и чийто шеф излезе в отпуска, защото се появи една..

публикувано на 10.05.19 в 15:01
Кметът на Несебър Николай Димитров

"Булевард Демокрация" - на 9 май

На 9 май винаги се броим. Кои са фили и кои са фоби. Кои са европейци и кои съветци. Кои почитат единението на Европа и кои – победата над нацистка Германия. А без едното – не можем да имаме и другото, нали? Но малкият български народ намира повод..

публикувано на 09.05.19 в 14:59

"Булевард Демокрация" - на 7 май

„В Българската армия се извършва първата във военната ни история армейска нощна настъпателна операция срещу укрепен район и голям населен пункт - Одринската операция, по време на която за пръв път самолетът се използва като бойно средство за..

публикувано на 07.05.19 в 15:06

"Булевард Демокрация" - на 3 май

От години насам се борим все с един и същи проблем. В глобален мащаб. Смъртността на пчелите. Сега на преден план излиза пръскането на рапицата, площите от която, се увеличават непрекъснато. Пръска се с непозволени препарати, в непозволено време…..

публикувано на 03.05.19 в 15:00

"Булевард Демокрация" - на 1 май

Винаги съм се впечатлявал как празнуваме деня на труда. И преди онзи строй и в този – с почивен ден и никаква работа. Винаги съм се и чудел дали шопите празнуват този ден. Ама истинските, натуралните шопи, дето имат една мисъл, че работата и в..

публикувано на 01.05.19 в 14:57