Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Протестиращ българин

"Булевард Демокрация" - на 12 септември

Странни хора бутат властта. Един неуспешен кандидат за президент днес обясняваше на народната трибунка пред Парламента, че спецслужбите се опитвали да го застрелят. Личи си, че реформите по отношение на общественото опазване на психичното здраве..

публикувано на 17.09.18 в 14:46

"Булевард Демокрация" - на 11 септември

"Днес всички ще си говорят за кули и атентати. И едва ли някой ще се сети за едно по-важно събитие. На тази дата е роден Уилям Сидни Портър, повече познат като О’Хенри. Това е журналистът-писател, който ни научи, че дори, когато на света ти е..

публикувано на 11.09.18 в 14:55

"Булевард Демокрация" - на 10 септември

Министрите паднаха – да живеят министрите. Премиерът днес обяви кои ще седнат на местата на тримата, дето се очаква да ги освободят. Подчертавам на думата „очаква“. Защото ще стане интересно, ако не се случи. Всъщност – колко пък да е интересно...

публикувано на 10.09.18 в 15:09

"Булевард Демокрация" - на 7 септември

Започва "Булевард Демокрация" на 7 септември по БНР Бургас. Какво ще чуете в предаването до 15 часа:  -  В темата на деня питаме достъпна ли е градската среда в Бургас за хора с увреждания. След минути ще чуем интервю с Грета Аспарухова. -..

публикувано на 07.09.18 в 13:07

На 6 септември започва празничното ни предаване в ефира на БНР Бургас, честит празник!

На 6 септември - националният празник на България, когато отбелязваме Съединението на Княжество България с Източна Румелия, започва празничното ни предаване от студиото на БНР Бургас.   В предаването ни днес ще чуете различни гледни точки, на наши..

публикувано на 06.09.18 в 13:01
Иван Гешев

"Булевард Демокрация" - на 5 септември

Една колежка днес се шегува, че арестували все хора със знакови имена напоследък – Бенчо, Миню, Ветко, Пейко… Опааа… Ветко още не са. На почивка е във Франция. Ама ще го приберем. Само да не го приберем като Цецо от Белград и Митьо от Истанбул, че..

публикувано на 05.09.18 в 13:03
Министърът на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов дошъл със синя каска за срещата на т.нар. коалиционен съвет в Министерски съвет.

"Булевард Демокрация" - на 4 септември

Два дни надуваме главите на хората, че се ремонтира ремонтираният път, на който загинаха 17 души. Разни експерти разказват как и откога се е знаело, че извършеното до момента не било качествено и дори опасно. Ама арестувани още по тези обвинения –..

публикувано на 04.09.18 в 13:00
Министрите Валентин Радев, Ивайло Московски Николай Нанков (от ляво надясно)

"Булевард Демокрация" - на 31 август

Първите министерски глави паднаха. Само седмица след тежката катастрофа, при която загинаха 17 души край Своге. Премиерът Борисов разпореди регионалният, транспортният и вътрешният министри да си хвърлят оставките. Оставки обаче и преди са..

публикувано на 31.08.18 в 12:49

"Булевард Демокрация" на 28-ми август

Ето и какво ще чуем днес в предаването "Булевард Демокрация": - Започна проучването на потъналия кораб "Мопанг" край Созопол. Днес беше направено хидрографно заснемане. Подробностите след минути. - Нова сграда за училище в Бургас, ако „Йордан..

публикувано на 28.08.18 в 13:02

"Булевард Демокрация" на 24-ти август

Ето и какво ще чуем днес в предаването "Булевард Демокрация": - Информация за изграждането на вилно селище от  22 декара в непосредствена близост до плаж "Силистар" се разпространява в социалните мрежи. Днес трябваше да се проведе и протест в..

публикувано на 24.08.18 в 12:54