Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!"Булевард Демокрация" - на 11 януари

Спецпрокуратурата вече подхваща ексдепутата, останал в политическата история като Живко от „Суджукгейт“. Е, имам известни резерви откъм подхващането, ама това е друга тема. Нивото на някои политици, обаче ще остане наистина историческо. Да влезеш в..

публикувано на 11.01.19 в 15:02

"Булевард Демокрация" - на 9 януари

Странно започва годината, не мислите ли… Тъкмо си мислихме, че няма виновни с електровинетките и като заваляха оставки… Днеска шефът на пътното си дал и той отпусното. А разни хейтъри (или на български – „мразячи“) питат що само оставки, нямало ли..

публикувано на 09.01.19 в 15:09

"Булевард Демокрация" - на 7 януари

След като и малкотърновци влязоха да играят хоро в ледените води, чикаговци (или чикаговлии) не останаха по-назад. Българите, в един от най-българските американски градчета, влезли в местния водоем Мичиган, да друснат едно хорце. Разбира се –..

публикувано на 07.01.19 в 15:06

"Булевард Демокрация" - на 3 януари

Снегове и буйни хали идват, защото по радиото казаха, че утре е обявен код „оранжев“ за област Бургас. Така че, ви съветвам, каквото ви е останало от код „червено“, да го включите в употреба. Преди време, бяха извадили от снежните преспи един..

публикувано на 03.01.19 в 15:00

"Булевард Демокрация" - на 31 декември

" ... Стягам се за Новата година. От сутринта. Направих си едно матине с две джезвета греяна. Екстра ми легна на обострения гастрит. Матинето неусетно прерасна в дежоне с туршийка и вече не греяна. После, докато се усетих, и дежонето прерастна в..

публикувано на 31.12.18 в 14:50
Това е Русе, не Пекин. Може и да е патица по пекински.

"Булевард Демокрация" - на 28 декември

Решено – софиянци май ще плащат винетка, за да ходят на работа. Хитро, нали. След среща между пътната агенция и общината, първите рекли, че тия, които ще карат по Северната тангента, май ще трябва да кихнат за стикер. Ама пари, де. И още в стил –..

публикувано на 28.12.18 в 15:07

"Булевард Демокрация" - на 20 декември

“4-ма души живеем в килия от 12 кв. м която не е боядисвана от 20 г. …тоалетната в ареста е “турска”, а от мивката не тече топла вода.Матовите прозорци не пропускат слънчева светлина. На баня се ходи два пъти седмично. А “престоят на въздух” е 1..

публикувано на 20.12.18 в 15:14

"Булевард Демокрация" - на 18 декември

Прокуратурата поискала култовият бивш кмет на Галиче Ценко Чоков да се завърне в ареста. Ако си спомняте, магистратите пуснаха осъдения на първа инстанция за отвличане, побой и палеж, да се лекува в домашни условия. Щото, ако се сещате, с носилка..

публикувано на 18.12.18 в 15:02

"Булевард Демокрация" - на 15 декември

Една бележка обикаля днес Интернет, предполага се, че е от София. Та, тя гласи, че който не си вземе детето до 18 ч. от занималнята, то автоматично бива отвеждано в 7 Районно на полицията. И народът гракна! Естествено – виртуално. Ама това е..

публикувано на 14.12.18 в 14:55

"Булевард Демокрация" - на 13 декември

Ех… навремето какви билбордове имаше. Едни пушещи мъже, които яздеха коне и пушеха цигари. И пак пушеха… След време забраниха явната реклама на папиросите и започна скритата. В някой клип се прокрадне някоя пушеща знойна и, обикновено, силиконова..

публикувано на 13.12.18 в 15:16