Влез в час демо пост

Влез в час демо пост

публикувано на 14.03.19 в 11:47

Приключи първият Национален конкурс за рисунка посветен на Панчо Владигеров (ГАЛЕРИЯ)

Приключи I Национален конкурс за рисунка "Акварели опус 37", организиран от Национално училище за музикално и сценично изкуство “Проф. Панчо Владигеров" – Бургас със съдействието на НХА – София, Дружеството на художниците в Бургас, УН „Родни звуци“ и..

публикувано на 13.03.19 в 11:24

Анита Кръстева спечели чадъра на БНР Бургас

Навън може да е слънчево, но един чадър винаги може да влезе в употреба при пролетните прищевки на времето. Тези, които участваха в анкетата ни миналата седмица , имаха възможност да спечелят нов чадър от нас. Те трябваше да отговарят на въпроса:..

публикувано на 11.03.19 в 16:45

Спечели албума "Крила"

В ефира на БНР Бургас и сутрешното ни предаване раздаваме музикални подаръци по повод 8 март. В дните до Празника на жената един от нашите слушатели ще има възможността да си спечели албума на дуета от "Гласът на България" Димитър и Христо. Днес ви..

обновено на 08.03.19 в 07:47

Ето кой е поредният слушател на БНР Бургас с чадър

Стотици, са тези наши слушатели, които отговориха на в ъпроса ни от миналата седмица : " Освобождението направи ли ни свободни?" 77% смятат, че още сме зависими, а останалите 23% твърдо заявяват, че сме свободни. В предаването "Булевард..

публикувано на 05.03.19 в 17:34

Дари и помогни!

БНР – Бургас и сдружение „Каритас“ провеждаме кампания в помощ на деца от социално слаби семейства и възрастни, живеещи под прага на бедността от различни уязвими групи. До края на март събираме материални помощи за деца над 7 години, като и..

публикувано на 18.02.19 в 07:30

За сватбите и обичаите преди 60 години

Мария Късева е от онези жени, които срещнем ли по пътя си, трудно забравяме. Не само заради споделените истории, които решава да разкаже, а най-вече заради духа, който носи и се усеща като емоция във всяка една нейна дума. А казват, че който има силен..

публикувано на 15.02.19 в 14:43

Вечеря за двама и много вино за слушателите на БНР Бургас днес

В месеца на виното и любовта ефира на БНР Бургас раздава подаръци за влюбените двойки. В ефира на сутрешното ни предаване изтеглихме победителите от и грата "#ОбичамТЕ". Те трябваше да тагнат  своята половинка в коментарите в  Instagram  или..

публикувано на 14.02.19 в 10:51

Чуйте годишните награди "БНР Топ 20" за 2018

Класацията за българска поп и рок музика на  Българското национално радио  –  “БНР Топ 20” , раздаде за първи път годишните си награди на церемония в препълнения  Sofia Live Club , в която се включиха всички изпълнители, оглавявали класацията през..

публикувано на 12.02.19 в 15:15

Чадърът тази седмица отива при...

Времето навън е приятно за разходка, но синоптиците предупреждават за спад на температурите и валежи. Ето за този момент подготвяме и нашите слушатели като ги оборудваме с един елегантен чадър с логото на БНР Бургас. Тези, които отговориха на старата..

публикувано на 11.02.19 в 17:11