Прокуратурата поиска арест за афганистанец - каналджия

Районна прокуратура –Бургас задържа за 72 часа и внесе в съда искане за определяне  на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо афганистанския гражданин Али Насери. Той е привлечен като обвиняем за това, че на изхода за с. Равадиново в посока с. Веселие, обл. Бургас в съучастие с неизвестен извършител, противозаконно превеждал през територията на България 30 чужди граждани,  от които 24 от  Афганистан, 3 от Пакистан и 3 от Сомалия. print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ
Шествие за правата на жените 2017

Мирно шествие в Нова Загора срещу ромското насилие

Протестно мирно шествие срещу ромското насилие ще се проведе тази вечер в Нова Загора. То е провокирано от нападението на група роми върху 17-годишно момче от града, което след отказ да им даде цигара е ударено с бокс в главата.Очаква се протестиращите да преминат по една от централните улици на града и да достигнат до кръговото кръстовище на главния..

публикувано на 22.07.17 в 13:12

Медиацията е все по-разпространен начин за разрешаване на съдебни спорове

Центърът за медиация е по-евтин, бърз и ефективен начин за извънсъдебно решаване на спорове, обясни председателят на Апелативния съд в Бургас Деница Вълкова.  "Този начин на решаване на споровете става все по-ефективен, все по-популярен в света, не само в Европа. Гражданите не са ограничени с възможността да се обръщат само към бургаски медиатори, а..

публикувано на 21.07.17 в 13:44

Бургаският съд е заблуден за адреса на шведа Ралф Сундбер, смята обвинението

Бургаският окръжен съд е бил заблуден относно предоставената адресна регистрация на шведа Ралф Сундберг, който ритна камериерка в Слънчев бряг. Това заяви административният ръководител на Районната прокуратура в Несебър прокурор Радост Бошнакова. Мярката му за неотклонение бе изменена от възивната инстанция от „задържане под стража“ на „домашен..

публикувано на 21.07.17 в 13:35

Шведът остава под домашен арест

Ясно е къде се намира шведът Ралф Сундберг, ритнал камериерка в Слънчев бряг. Това потвърдиха пред БНР - Бургас от Окръжния съд. След проведено заседание на 18 април при закрити врата в Бургаския окръжен съд е променена мярката му за неотклонение „задържане под стража“ в "домашен арест", наложена от Райнния съд в Несебър.  

публикувано на 21.07.17 в 09:47

Мъж с психични проблеми би момиче и жена в Несебър

33-годишен мъж от Несебър  безпричинно нанесъл удари на 13 годишно момиче от София, а малко по-късно – отново безпричинно нападнал и пребил в района на спирката пред хотел «Оазис» 69 годишна жена от Сливен. Установено е, че мъжът. е регистриран в Центъра за психично здраве, като последно е бил на лечение през пролетта тази година.  Несебърлията е..

публикувано на 21.07.17 в 09:28

Сблъскаха се неправоспособни мотоциклетисти

Двама мотоциклетисти се сблъскаха в село Топчийско На кръстовището на улиците «Средна гора» и «Янтра»,  мотоциклет без регистрационни табели, управляван от 20 годишен неправоспособен водач се сблъскал с мотоциклет «Хонда също без регистрационни табели, управляван от 22- годишен неправоспособен водач   Пострадали са и двамата водачи, които са откарани..

публикувано на 21.07.17 в 09:19

Несебърската полиция разследва Недю Георгиев за нанасяне на средна телесна повреда

Районното полицейско управление в Несебър е започнало разследване за нанасянето средна телесна повреда по хулигански подбуди срещу 54-годишния бивш военен Недю Георгиев. При скандал и сбиване на пътя за село Оризаре той простреля в бедрото британеца Браян Мортимър. Британският гражданин е отказал да му бъде направена операция за изваждането на..

публикувано на 21.07.17 в 08:01