Бургазлия блъсна жена на пешеходна пътека

45-годишна жена е блъсната на пешеходна пътека снощи в Бургас. Тя е пресичала ул. „Гурко“, когато 40-годишен шофьор я удря. Жената е настанена за лечение в болницa. Тя е със скъсване на връзка на десния крак, без опасност за живота. 


ВИЖТЕ ОЩЕ

Охранители от Бургас и Сливен се включват в националния протест

Служители в затворите се събират 13ч в София на национален протест. Ще се включат и около 60 надзиратели от сливененския женски затвор, а надзирателите от Бургас ще занесат  празна кутия от торта. В нея сме сложили обещанията, които сме получили до сега, каза Валентин Мартинов от местната структура на синдиката на служителите в затворите. " Тази..

публикувано на 24.02.18 в 10:14

Полицията разкри още две измами на задържания през седмицата мъж от Св. Влас

Полицията разкри още две измами на задържания през седмицата 60-годишен мъж от Св. Влас. Така разкритите до момента измами са общо седем, всички по класическата схема „оказване на съдействие на полицията при задържане на телефонни измамници“. Мъжът е мамил предимно възрастни хора като общата сума, която прибрал е близо 59 973 лв. и златни накити. 29..

публикувано на 24.02.18 в 09:14
Петър Низамов

Районният съд в Бургас попари Перата – отхвърли иска му срещу e-burgas

Районният съд в Бургас не уважи поредния иск на Петър Низамов – Перата срещу бургаска медия за „обезщетение за нанесените му неимуществени вреди, изразяващи се в унизяване на честта, опозоряване, обида, потъпкване на достойнството, смущение, нервност, стрес“ . В делото срещу e-burgas.com Низамов е оценил нанесените му травми на 20 000 лв...

публикувано на 23.02.18 в 18:05

Ямболий е осъден на 18г затвор за убийство и опит за убийство

Минчо Янков от Ямбол получи 18 години затвор за убийство на мъж и опит за убийство на жена в Ямбол. Той е признат за виновен за това, че на 20.09.2015 г. около 22.30 ч., в частен дом в Ямбол, умишлено умъртвил мъж и направил опит да умъртви умишлено жена. Деянието е останало недовършено поради независещи от него причини. Наказанието трябва..

публикувано на 23.02.18 в 16:33

Съдът задържа под стража 35-годишен мъж, обвинен в заплашване на полицай

На 19 февруари в Тополовградското село Орешник мъжът стрелял във въздуха с огнестрелно оръжие и насочвайки го към полицейски служител и кмета на селото. Целта била да не снемат сведения от обвиняемия и да му съставят протокол за предупреждение. Той е обвинен и за това, че държал взривни вещества, оръжия и боеприпаси - 3бр. ръчни гранати, барут,..

публикувано на 23.02.18 в 16:20

Охранителите напълниха кутия от торта само с „обещано“

С празна кутия от торта, в която бяха събрани обещанията на Министерството на финансите и на Министерството на правосъдието към сектор „Охрана“, почерпиха днес надзирателите на бургаския затвор. Те направиха генерална репетиция за националния протест, който ще се проведе утре в София. „Тази празна кутия ще бъде занесена утре на жълтите павета, но..

публикувано на 23.02.18 в 14:07

"Булфарма" ще съди Константин Бачийски и Георги Дражев

Дружеството "Булфарма", което закупи поликлиниката в "Меден рудник", изпрати своя позиция относно изнесените от общинските съветници Георги Дражев и Константин Бачийски твърдения за сделката . Публикуваме я без редакторска намеса: Изнесените факти и информация за продажбата на „Медицински център 3“ в кв. „Меден рудник“ са неверни и подвеждащи..

публикувано на 23.02.18 в 12:35