Бургазлия блъсна жена на пешеходна пътека

45-годишна жена е блъсната на пешеходна пътека снощи в Бургас. Тя е пресичала ул. „Гурко“, когато 40-годишен шофьор я удря. Жената е настанена за лечение в болницa. Тя е със скъсване на връзка на десния крак, без опасност за живота. 


ВИЖТЕ ОЩЕ

Половин година затвор за подкуп на пътни полицаи

По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура  Бургас, съдът наложи на водач на лек автомобил ефективно наказание от 6 месеца „лишаване от свобода“ за това, че на 10 ноември в центъра на с.Тръстиково, общ.Камено, обл.Бургас е дал подкуп – парична сума в размер от 40 лева на полицейски служители от РУП Камено, за да не му съставят акт за констатирани..

публикувано на 07.12.18 в 16:35

Продължава залесяването с кипариси край Карнобат на АМ"Тракия"

В участъка от 330 до 329-ти км. на АМ "Тракия", в посока София  ще бъде ограничен достъпът до аварийната лента. Причината е, че продължава залесяването с кипариси в участъка от магистралата между Карнобат и Хаджиите, което ще продължи до 31 декември, информира Областно пътно управление.  Сервизните автомобили ще спират в аварийната лента, което..

публикувано на 07.12.18 в 16:09

Възстановителните дейност по оградата с Турция продължават

Възстановителните дейности за отстраняване на повредата на граничната ограда   в района на Малко Търново продължава, съобщават от МВР.  Както вече съобщихме,  преградното съоръжение е паднало в края на ноември, вследствие обилните валежи в района на Малко Търново. Огромното количество вода, земна, листна и дървесна маса и камъни, са повредили..

публикувано на 07.12.18 в 15:17

Издирват 54-годишен мъж напуснал лечебно заведение

Полицията издирва 54-годишния Красимир Димитров Тропотанов, избягал от Университетската болница за активно лечение в Бургас на 17 май т.г. За последно Красимир Тропотанов е заснет от видеокамерите на лечебното заведение, като вече издирването му е популяризирано, чрез нарочно съобщение и по-рано тази година.  Висок е 170 см. с бяла..

публикувано на 06.12.18 в 14:34

Хванаха баща и син с 80 кг. риба

В  местността „Капчето“ край „Меден Рудник“, служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка във връзка със закононарушения, свързани с рибните ресурси за ползване, преработка и търговия с риба, товарен автомобил „ФиатДукато“, с бургаска регистрация, с който се придвижвали И.Р., 60 годишен и сина му – Р.Р., 37 годишен, и двамата..

публикувано на 06.12.18 в 11:25

Следователят от Бургас Иван Христов е окончателно уволнен

Следователят от Бургас Иван Христов окончателно е освободен от съдебната система поради несъвместимост, пише lex.bg. Наред с работата, за която получава заплата, той е упражнявал и търговска дейност – управлявал е барове и ресторанти по морето, а това е забранено от Закона за съдебната власт. Това става ясно от решение на петчленен състав на..

публикувано на 05.12.18 в 15:36

Разтуриха катун край жп линията в "Славейков"

След съвместна акция на Община Бургас и полицията е разтурен  катун на роми от други градове, прииждащи към Бургас. Временните си "постройки" са започнали да изграждат в близост до железопътните линии в периферията на жилищен комплекс "Славейков". Нека припомня, на това място през 2009 г. влак уби 2-годишно момиченце, оставено без надзор. И..

публикувано на 05.12.18 в 10:49