На 28-ми септември КАТ няма да работи с граждани след 12 часа

На 28-ми септември  след 12.00 ч. поради профилактика на системите „Регистрация на МПС” към сектор „Пътна полиция” при   бургаската областна дирекция няма да  се  предоставят услуги на граждани, съобщиха оттам.От полицията уточняват, че за в бъдеще всеки последен петък от месеца след 13.00 ч.  „Регистрация на МПС” няма да работи с граждани.

ВИЖТЕ ОЩЕ
Георги Дракалиев

ВМРО поставят дебата за химическата кастрация и намаляването на присъдите

Дебатът за химическата кастрация на насилници и педофили е закъснял. Това коментира пред БНР-Бургас областният координатор на ВМРО Георги Дракалиев. От партията инициират законови промени, след изнасилването и убийството на седемгодишното момиче в Сливенско. „Тука, в случая, не е ние да направим нещо веднага, а по темата за химическата..

публикувано на 20.08.19 в 12:44

Полицията задържа муле на телефонни измамници, търсят собственичката на парите и бижутата

Бургаската полиция е задържала "муле" помагало за осъществяването на телефонни измами. В него са били открити  банкноти от различни валути и бижута.  От ОД на МВР Бургас информират, че с ъществуват данни, че те са отнети чрез измама от възрастна жена. От там призовават който разполага с информация относно самоличността на възрастната жена,..

публикувано на 20.08.19 в 11:59

Полицията издирва 22-годишна жена с умерена умствена изостаналост

Бургаската полиция издирва 22-годишната Виолета Тодорова Стоилова. Тя е напуснала Дома за лица с умствена изостаналост в с. Факия на 18 август, като и до момента е в неизвестност. Момичето е с диагноза "умерена умствена изостаналост" и от месец юни 2018 год. е настанена в дома. Описание на лицето : жена на видима възраст 20-25 год...

публикувано на 20.08.19 в 11:42

Полицията задържа отново джебчийка от Средец

Задържана  е 40-годишна криминално проявена жена от Средец, която в един и същи ден е успяла да открадне  в Бургас от магазин за дрехи на ул. «Възраждане» мобилен телефон на стойност 250 лв., собственост на 34-годишна жена.  О т бар по  «Богориди», откраднала оставен без надзор мобилен телефон на стойност 2000 лв., собственост на 19-годишна..

публикувано на 20.08.19 в 09:35

Задържаха в Слънчев бряг мъж за търговия с фалшиви здравни книжки

Служители от «Икономическа полиция» - Несебър са задържали 59 годишен мъж от петричкото с.Габерне веднага след продажба на фалшиви  здравни документи на работещи в питейни и увеселителни заведения на територията на курортния комплекс Слънчев бряг.  При извършения личен обиск в мъжа  в района на дискотека "Баунс" са намерении и иззети 17 лични здравни..

публикувано на 20.08.19 в 09:28

Двама криминално проявени мъже са задържани за производство и продажба на синтетична дрога

35-годишен криминално проявен от Бургас е бил задържан след като полицаи са извършили проверка в жилището му на ул. «Места» № 40.  Те са намерили и иззели множество прекурсори за производството на синтетични наркотици – «пико», бутилки с фосфорна киселина, натриева киселина, разредители, кислол, толуол, червен фосфор, йод, две колби, термометър,..

публикувано на 20.08.19 в 09:02

Катастрофа между микробус и мотопед по пътя от Сарафово към Бургас временно затруднява движението

В района на "Пежо" по пътя от Сарафово към Бургас е затруднено движението на автомобили, заради пътен инцидент. Микробус е отнел предимство на мотопедист, който е на 39 години от Бургас. При пристигането на екипи на Пътна полиция и Спешна помощ, мотопедистът се е плакал вследствие инцидента от болки в кръста и е откаран за преглед в бургаската болница,..

публикувано на 19.08.19 в 17:43