Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицията издирва 22-годишна жена с умерена умствена изостаналост

Бургаската полиция издирва 22-годишната Виолета Тодорова Стоилова. Тя е напуснала Дома за лица с умствена изостаналост в с. Факия на 18 август, като и до момента е в неизвестност. Момичето е с диагноза "умерена умствена изостаналост" и от месец юни 2018 год. е настанена в дома.

Описание на лицето : жена на видима възраст 20-25 год. години; ръст –  среден; телосложение – слабо; коса –черна, къса,  очи – кафяви.

Облекло: бял панталон и бял потник

ОДМВР – Бургас призовава гражданите, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на Виолета Тодорова Стоилова да съобщят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Задържаха криминално проявен, карал след употреба на канабис

35-годишен криминално проявен бургазлия е задържан след като е карал след употреба на канабис, съобщават от ОД на МВР Бургас. Това са установили униформените, след като са го тествали за алкохол и наркотици. Мъжът е спрян на пътя от кв. "Сарафово" към Бургас, той отказал да даде кръв за химичен анализ.  При претърсване на автомобила, е открит и сак, в..

публикувано на 14.05.24 в 17:23

Отложиха делото срещу пастора Даниел Хъл в Сливен

Районният съд в Сливен отхвърли искането за промяна мярката за неотклонение "задържане под стража" на британския пастор Даниел Хъл, обвинен в блудство с 14 малолетни и непълнолетни децата от квартал "Надежда".  По-рано днес съдът отложи разпоредителното дело за 11 юни заради нередовно призоваване на подсъдимия.  Пореден опит за старт на делото..

обновено на 14.05.24 в 16:33

Мъже са жертви на трафик в Западна Европа с цел сексуална експлоатация

Жертви на трафик на хора с цел сексуална експлоатация са все по-често мъже. Те са принуждавани да работят в западноевропейски страни. Това обясни Росица Янева от местната комисия за борба с трафика на хора в Бургас. Звеното днес провежда специализирано обучение за прокурори и разследващи полицаи на тема: "Идентификация, разследване и..

обновено на 14.05.24 в 14:07

Бургаският окръжен съд не даде ход на делото за бащинство на Велико Минков

Бургаският окръжен съд не даде ход на делото за бащинство на Велико Минков. Според ДНК анализ, той е биологичен баща на едно от децата на Габриела Славова, която е обвинена за убийството на Пейо Пеев през януари в София. В края на април тя беше пусната под домашен арест. Бургаският съд днес реши да отложи делото за месец юни. То се гледа при..

обновено на 14.05.24 в 13:13

Разпитват 111 свидетели по делото за смъртта на бургаските полицаи

Бургаският окръжен съд даде ход на делото срещу сириеца Омар Аднан, който е обвинен за смъртта на двама полицаи. Случаят е от 25 август 2022г., когато Аднан управляваше автобус с нелегални мигранти, с който блъсна на кръгово кръстовище в Бургас полицейски автомобил, препречил пътя му. Престъплението е квалифицирано в обвинителния акт като умишлено,..

публикувано на 14.05.24 в 12:51

Задържаха американец, шофирал с 2,98 промила на АМ „Тракия“

Американски гражданин е задържан за шофиране след употреба на алкохол, съобщават от полицията. Той се е движел по АМ „Тракия“ в посока София, когато е катастрофирал в района на 331 км. Американецът е пребиваващ продължително в Бургас. При катастрофата има нанесени само материални щети. Мъжът е тестван за употреба на алкохол, като..

публикувано на 14.05.24 в 09:13
Пастор Даниел Хъл в съда в Сливен

Пореден опит за старт на делото срещу пастора Даниел Хъл в Сливен

Делото срещу обвинения в педофилия британски гражданин и представящ се за евангелски пастор Даниел Хъл е забуксувало на фаза разпоредително и не може да тръгне по същество. Причината е постоянните отводи на съдиите от Районния съд в Сливен. Съдиите по наказателните дела вече са изчерпани. Днес предстои отново разпоредително дело в съда, но то ще..

публикувано на 14.05.24 в 08:25