Фотограф организира благоворителна кампания за Криси

58 хиляди лева са нужни за да проходи 5 – годишната Криси от Бургас. Момиченцето страда от детска церебрална парализа. Необходими са 11 курса на лечение в болница в Турция. Семейството й няма необходимата сума, за това решихме да помогнем с..

публикувано на 09.08.17 в 10:09

Полицията издирва изчезнал мъж

Полицията издирва 77-годишния Никола Батилов Събев от Бургас. Той е  напуснал дом си на 8 юни около 09.00 ч и до момента е в неизвестност.Мъжът е на видима възраст 80 години, висок  170 см, с нормално телосложение, бяла коса, сбръчкано лице и сини..

публикувано на 14.06.17 в 16:14

Набират средства за ремонт на храма в Малко Търново

Храмът „Успение Богородично“ в Малко Търново се нуждае от сериозен ремонт. Църковното настоятелство и общината започна дарителска кампания. Най-ранните сведения за църква на това място са още от 1754 г. Годината е гравирана върху мраморно..

публикувано на 22.03.17 в 11:25

Организират благотворителен шоу - концерт за Алекс и Ани

Благотворителен шоу - концерт под надслов "Забавляваме се и помагаме“ има за цел да окаже финансова помощ на семействата на двете деца. Организаторите на проявата с огромен ентусиазъм събират съмишленици, за да представят истинско забавление за..

публикувано на 15.02.17 в 11:18

"Забавляваме се и помагаме" в помощ на две деца - Ани и Алекс

Благотворителен шоу – концерт под надслов "Забавляваме се и помагаме“ предстои в Бургас. Той ще е на 26 февруари в ресторант „La vie Lifestyle Club * Restaurant. Целта на проявата е да се съберат средства за лечението на две деца – Ани и Алекс...

публикувано на 09.02.17 в 14:01

"Шофьори Бургас" пак помогнаха на сирачета от с. Злати Войвода

Ново дарение на сирачета от сливенското село Злати Войвода направиха от Фейсбук групата „Шофьори Бургас“ . След събрани помежду си средства, бургазлиите доставиха продукти от първа необходимост, дрехи, подаръци и парична сума на децата. Майката е..

публикувано на 13.01.17 в 15:14

Помогнете на Георги Узунов

Зов за помощ от Бургас. 75 годишният Георги Узунов се нуждае от преливане на кръв. Мъжът няма близки и е в тежко състояние настанен в ортопедичното отделение на бургаската болница със счупен крак. След извършена операция той се нуждае спешно от..

публикувано на 08.12.16 в 14:32

Цветът на българската естрада помогна на бургаски дом

Уред за рехабилитация на деца с детска церебрална парализа е закупен след благотворителен концерт. Средствата, които звездите на българската естрада събраха през юни на музикалното събитие в Летния театър на Бургас, са инвестирани в Дома за..

публикувано на 12.11.16 в 08:00

Ученици от няколко поколения молят за финансова подкрепа за болната си учителка

Няколко поколения ученици са обединили усилията си за да помогнат на любимата си учителка Надежда Райкова. Тя се нуждае от скъпоструващо лечение в чужбина и се е обърнала с молба за помощ в социалните мрежи. Диагнозата й е прогресиращ карцином..

публикувано на 31.10.16 в 15:01

Дарителска кампания събира средства за ремонт на читалището в с.Подвис

Необходим е авариен ремонт на покрива на читалище   „Христо Ботев“  в сунгурларското село Подвис, но за него обаче няма средства. Местните жители са създали инициативен комитет за спасяването на културната институция и са обявили дарителска кампания..

публикувано на 26.08.16 в 14:42