Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицаите от Кърджали станаха републикански шампиони по плажен волейбол

Републикански шампион по плажен волейбол за служители на МВР стана отборът на Областната дирекция в Кърджали.

Републиканското първенство се проведе от 9 до 12 септември в курортния комплекс "Златни пясъци“. В оспорваната конкуренция на 12 отбора кърджалийският тим – Тунчер Хайдаров и Петър Карагяуров, грабна златните медали и купата за спечеленото първо място.

Силно се представи и другата спортна двойка по плажен волейбол от ОД на МВР-Кърджали - Милен Ташев и Недялко Алчев, която зае пето място в крайното класиране.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Високи цели и повече мандати си пожелават основните политически сили в Хасково

Високи цели и повече мандати от преди си поставиха основните политически сили в Хасково на старта на предизборната кампания. Обобщение на Божидар Събев: "За ГЕРБ-СДС ще е най-важното да се стабилизира икономиката. Да се спре тегленето на външни заеми и социалните плащания да се покриват с реално заработени в държавата пари.  Делян Добрев си..

публикувано на 08.05.24 в 16:19
Снимката е илюстративна

Два нови пункта на детската млечна кухня в Кърджали

В Кърджали официално бяха открити два нови пункта на детската млечна кухня в града, с което пунктовете стават общо три. Те са в най-големия квартал на родопския град – „Възрожденци“, откъдето са почти половината от ползвателите на предоставяната от община Кърджали социална услуга. Досега млечна кухня имаше само в центъра на Кърджали. Над 100 са децата..

публикувано на 08.05.24 в 15:54

9 малки надуваеми лодки задържаха на "Капитан Андреево"

9 недекларирани надуваеми лодки и 3 механични помпи бяха задържани на ГКПП "Капитан Андреево" при проверки, част от общите действия срещу контрабандата. Кампанията протече с участието на служители на Агенция „Митници“, ГД „Гранична полиция“, ГД „Борба с организираната престъпност" и Национална агенция за приходите. При един от случаите в началото на..

публикувано на 08.05.24 в 14:28

Кабинетът ще смени някои областни управители

Кабинетът ще смени някои областни управители. Това става ясно от предварителния дневен ред на правителственото заседание, което се провежда в този час. Това е първата точка като проект за решение, от която не става ясно в кои области ще са промените, но вероятно смените са заради изборите 2 в 1 на 9 юни.  Припомнямe, че областния управител на..

публикувано на 08.05.24 в 13:59

Около 100 000 повече избиратели във вота за Народно събрание в нашия район

С около 100 000 души разлика има в предварителните избирателни списъци в 9-и МИР, за предстоящите на 9 юни избори 2 в 1 - за представители в Европейския парламент и депутати в Народното събрание. Това съобщи за радио Кърджали председателя на Районната избирателна комисия Иван Робов. Разликата идва от изискването за тримесечна уседналост. Право..

публикувано на 08.05.24 в 12:44
Снимката е илюстративна

56-годишен загина при пожар в Баните

56-годишен мъж е загинал при пожар в къща в село Оряховец община Баните. Сигнал за пожара е подаден на тел. 112  вчера сутринта. На мястото на инцидента е изпратен екип на местната пожарна служба. След потушаване на огъня, в помещението е установено безжизненото тяло на мъжът. Нанесени са материални щети – опушени стени 100 кв.м и унищожено..

публикувано на 08.05.24 в 12:07
Снимката е илюстративна

Старинни монети, чаша, пръстени и кръст откриха при претърсване в жилище в Кърджали

Археологически предмети са иззети от жилище в Кърджали вчера при извършено претърсване от полицейски служители. 23-годишен водач е бил спрян за проверка и в автомобила му е бил открит металотърсач. При последвало претърсване в жилището, което обитава, са били намерени монети, чаша, пръстени и кръст, които не са регистрирани и идентифицирани по..

публикувано на 08.05.24 в 11:32