Позиция на ръководството на Българското национално радио

Поради силния обществен отзвук Управителният съвет (УС) на Българското национално радио (БНР) покани и изслуша и.д. директора на програма „Хоризонт“ Николай Кръстев във връзка със създалата се ситуация около журналиста Силвия Великова. УС..

публикувано на 13.09.19 в 10:45

Профилактика на предавателите на програма "Хоризонт" на 13 септември

Поради предварително планирана техническа профилактика, предавателите на програма "Хоризонт" на Българското национално радио спират излъчване на 13 септември 2019 година, петък, в часовата зона между 06:00 и 11:00 часа.

публикувано на 12.09.19 в 21:16

Промени в ръководството на програма „Хоризонт“

Управителният съвет на Българското национално радио (БНР) взе решение да прекрати трудовото правоотношение с директора на програма „Хоризонт“- Ивайло Савов, поради придобиване на право на пенсия. Ръководството на БНР изказва благодарност на г-н..

публикувано на 12.09.19 в 13:15

"Сцена на кръстопът" и в Културния център на Радио Пловдив

Книгата „Театрална география, история, личности” на Стефан Янков ще бъде представена в Първо студио на Радио Пловдив на 12 септември от 17.30 часа. Премиерата е в рамките на съпътстващата програма на Международния театрален фестивал "Сцена на кръстопът"...

публикувано на 28.08.19 в 12:38
Светослав Костов

Генералният директор на БНР публикува своя Договор за управление

С оглед продължаване на добрите практики, позволяващи по-голяма прозрачност във всички аспекти от дейността на БНР, генералният директор на БНР публикува своя Договор за управление  .

публикувано на 20.08.19 в 17:25
Галя Тренчева, Димитър Димитров, Мария Маркова, Светослав Костов, Стефан Ташев (от ляво надясно)

СЕМ утвърди новия Управителен съвет на БНР

Съветът за електронни медии утвърди новия Управителен съвет на Българското национално радио, предложен от генералния директор Светослав Костов. Членовете на УС на БНР са юристите Галя Тренчева и Димитър Димитров и журналистите Мария Маркова и Стефан..

публикувано на 26.07.19 в 14:52
Анатоли Великов

Анатоли Великов е новият икономически директор на БНР

Анатоли Великов е новият икономически директор на Българското национално радио. Юрист с магистратури по „Публична администрация“ и „Финасов контрол“, Великов е експерт с дългогодишен опит на високи нива по управление на бюджетни средства и спазване..

публикувано на 19.07.19 в 13:41
Екипът на „Изотопия“ (от ляво на дясно) Лъчезар Вълев, Лора Търколева, Иван Русланов, Елеонора Николова и Иван Нотев.

„Изотопия“ – ново предаване за младите хора по програма „Хоризонт“ на БНР

„Изотопия“! Това е новото предаване за младите хора на програма „Хоризонт“ на БНР. От 18 юли всеки четвъртък от 22.00 до 24.00 ч. със слушателите ще будуват Елеонора Николова, Иван Нотев, Иван Русланов, Лъчезар Вълев и Лора Търколева...

публикувано на 15.07.19 в 12:52

Група „Етнотикс“ е българският участник в 40-ия Фолклорен фестивал на Еврорадио в Рудолщад с подкрепата на БНР

Група „Етнотикс“ (Etnotix) ще представи България в 40-тото издание на Фолклорния фестивал на Еврорадио с подкрепата и организацията на Българското национално радио. Едно от най-значимите ежегодни събития в музикалната дейност на Европейския съюз за..

публикувано на 05.07.19 в 12:10
Роселина Петкова

Роселина Петкова е новият директор на Радио София

Роселина Петкова е новият директор на Радио София. Тя поема позицията, която заемаше настоящият генерален директор на Българското национално радио Светослав Костов. Роселина Петкова е родена на 10 октомври 1991..

публикувано на 04.07.19 в 15:47