Работа в БНР

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - звукорежисьор

публикувано на 16.02.21 в 17:29
Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - звукорежисьор в програма „Радио София“, сектор „Ефир и постпродукция“. Задължения на заемащия длъжността: ·   да участва в звуковата реализация на програмата и да отговаря за качеството на звуковата картина, за което да прилага установените технологии и организация на работа, ...

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - солист-оркестрант заместник водач на група в Симфоничния оркестър, Контрабаси

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - солист-оркестрант заместник водач на група в Симфоничния оркестър на БНР, Контрабаси . Изискване към кандидатите: ·   образование – висше или..

публикувано на 29.10.20 в 16:05

БНР набира кандидати за участие в подбор за попълване състава на Биг бенда, със солист-оркестрант, водач на група - тенор саксофон.

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за попълване състава на Биг бенда на БНР, със солист-оркестрант, водач на група - тенор саксофон . Изискване към кандидатите: ·   образование - висше или средно музикално;..

публикувано на 03.09.20 в 15:46

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - солист-оркестрант, заместник водач на група в Симфоничния оркестър, Ударни инструменти.

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - солист-оркестрант, заместник водач на груп а в Симфоничния оркестър на БНР, Ударни инструменти . Изискване към кандидатите: ·   образование..

публикувано на 03.09.20 в 15:45

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - солист-оркестрант в Симфоничния оркестър, Виоли

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - солист-оркестрант в Симфоничния оркестър на БНР, Виоли . Изискване към кандидатите: ·   образование – висше или средно музикално; ·..

публикувано на 03.09.20 в 15:43

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - експерт в Икономическа дирекция, отдел „Бюджет“

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - експерт в Икономическа дирекция, отдел „Бюджет“ Задължения на заемащия длъжността: ·   Участва и подпомага процеса по разработване на бюджетни..

публикувано на 24.07.20 в 16:31

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността – експерт, обществени поръчки

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността – експерт, обществени поръчки в Административна дирекция. Задължения на заемащия длъжността: ·   Да изготвя проекти на документации за..

публикувано на 01.07.20 в 15:07

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността – младши вътрешен одитор в дирекция „Вътрешен одит“

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността – младши вътрешен одитор в дирекция „Вътрешен одит“ Основни функции и задължения на заемащия длъжността: ·   Осъществява дейността по вътрешен одит..

публикувано на 29.06.20 в 11:01

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността „звукотехник“ в дирекция „Техника“, сектор „Мобилна база“

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността „звукотехник“ в дирекция „Техника“, отдел „Технически“, сектор „Мобилна база“. Изисквания за заемане на длъжността: · средно техническо..

публикувано на 24.06.20 в 16:42

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността „звукотехник“ в дирекция „Техника“

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността „звукотехник“ в дирекция „Техника“. Изисквания за заемане на длъжността: ·   средно техническо образование - радиотехника, звукотехника,..

публикувано на 24.06.20 в 16:36

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността експерт в Икономическа дирекция, отдел „Бюджет“

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - експерт в Икономическа дирекция, отдел „Бюджет“ Задължения на заемащия длъжността: ·   Участва и подпомага процеса по разработване на бюджетни..

публикувано на 08.05.20 в 16:22