Работа в БНР

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - експерт в Икономическа дирекция, отдел „Бюджет“

публикувано на 24.07.20 в 16:31
Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - експерт в Икономическа дирекция, отдел „Бюджет“ Задължения на заемащия длъжността: ·   Участва и подпомага процеса по разработване на бюджетни прогнози, проектобюджет и бюджет на БНР; ·   Осъществява консолидиране на бюджети, приложения и справки на регионалните ...

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността „звукотехник“ в дирекция „Техника“

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността „звукотехник“ в дирекция „Техника“. Изисквания за заемане на длъжността: ·   средно техническо образование - радиотехника, звукотехника,..

публикувано на 24.06.20 в 16:36

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността експерт в Икономическа дирекция, отдел „Бюджет“

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - експерт в Икономическа дирекция, отдел „Бюджет“ Задължения на заемащия длъжността: ·   Участва и подпомага процеса по разработване на бюджетни..

публикувано на 08.05.20 в 16:22

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността експерт, обществени поръчки в Административна дирекция

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността експерт, обществени поръчки в Административна дирекция. Задължения на заемащия длъжността: ·   Да изготвя проекти на документации за провеждане..

публикувано на 27.04.20 в 17:14

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността юрисконсулт в дирекция „Правна“

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността  юрисконсулт в дирекция „Правна“. Задължения на заемащия длъжността: ·   Да следи за законосъобразното упражняване на дейността на БНР; ·   Да..

публикувано на 27.04.20 в 17:08

БНР набира кандидати за участие в подбор за експерт в дирекция „Международно сътрудничество“

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността – експерт, международно сътрудничество в дирекция „Международно сътрудничество“, сектор „Международни връзки“. Задължения на заемащия длъжността:..

публикувано на 06.03.20 в 20:48

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - звукорежисьор в дирекция „Музикална къща БНР“, сектор „Музикален звукозапис“

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - звукорежисьор в дирекция „Музикална къща БНР“, сектор „Музикален звукозапис“. Задължения на заемащия длъжността: ·   Да изготвя студийна..

публикувано на 13.02.20 в 17:35

БНР набира кандидати за участие в подбор за експерт в Икономическа дирекция, отдел „Бюджет“

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността – експерт в Икономическа дирекция, отдел „Бюджет“ Задължения на заемащия длъжността: Участва и подпомага процеса по разработване на..

публикувано на 20.11.19 в 16:44

БНР набира кандидати за участие в подбор за младши вътрешен одитор в отдел „Вътрешен одит“

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността – младши вътрешен одитор в отдел „Вътрешен одит“ Основни функции и задължения на заемащия длъжността: осъществява дейността по вътрешен одит на..

публикувано на 04.11.19 в 16:18

БНР набира кандидати за участие в подбор за попълване състава на Симфоничния оркестър

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за попълване състава на Симфоничния оркестър на БНР, със солист-оркестрант, заместник-водач на група тромпети на непълно работно време - 4 часа. Изискване към кандидатите:..

публикувано на 04.11.19 в 13:44

БНР набира кандидати за участие в подбор за попълване състава на Смесения хор

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за попълване състава на Смесения хор на БНР, с двама артист-солист, в групата на сопраните, по заместване, както и двама артист-солисти, в групата на тенорите. Изисквания към..

публикувано на 17.10.19 в 12:23