Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В 15 села в Пловдивско все още няма ток

Снимка: ЕПА/БГНЕС

В 15 села в Пловдивска област все още има проблеми с електричеството. Това са населени места в общините Калояново, Кричим, Стамболийски и Раковски. От EVN съобщават, че аварийните екипи правят всичко възможно засегнатите райони да имат ток до настъпването на нощта. Работи се по възстановяването на скъсани въздушни електропроводи, изграждат се и нови стълбове от мрежата.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Продължават проблемите с електрозахранването във Врачанско

Във Врачанска област продължава да има проблеми с електрозахранването. Нови аварии оставиха без ток селища в четири общини, а вече две денонощия без електричество са 12 планински села в общините Роман и Мездра. Авария в 20-киловолтов далекопровод остави..

публикувано на 18.01.16 в 19:49

Най-много населени места без ток има в Североизточна България

Все още 127 населени места в Североизточна България са без ток, въпреки че техният брой е намалял значително. От компанията "Енерго Про", която захранва района, съобщиха, че това са по-малки населени места, в които без ток са около 17 хиляди..

обновено на 18.01.16 в 18:40

Усложнена остава обстановката в цялата страна

Жълт код за силен вятър е обявен за днес в 11 области на Източна България, сред които Добрич, Варна и Бургас . Десетки населени места остават без ток и достъп. Остава усложнена обстановката в областите Велико Търново, Русе и Силистра . Бедствено..

обновено на 18.01.16 в 18:28