Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стрелба между младежи заради момиче в курортния комплекс "Слънчев бряг"

| обновено на 19.08.16 в 13:39
Снимка: БГНЕС

Двама мъже от Пловдив стреляха с газови пистолети при скандал заради момиче в курортния комплекс "Слънчев бряг". При инцидента няма тежко пострадали.

Конфликтът е възникнал рано тази сутрин на бензиностанция на околовръстния път в курорта "Слънчев бряг" между двама мъжете от Пловдив и трима мъже от Димитровград.

По първоначална информация, потвърдена от комисар Калоян Калоянов, директор на полицията в Бургас, скандалът е прераснал в бой, като двете момчета от Пловдив са произвели изстрели с газови пистолети. Другата група младежи пък са потрошили колата им:
До настоящия момент е установено, че причината за скандала е момиче, което е част от една от компаниите.

В квартирата на момчетата от Димитровград, които работят в различни заведения в курорта, са открити наркотици, допълни комисарят, като поясни, че к
олата с участниците в инцидента е задържана на КПП на изхода на Слънчев бряг:
Извършено е претърсване в квартирата, където са настанени тримата мъже от Димитровград, и там е установено количество марихуана, което по приблизителни данни е около 50 грама.

От въпросните петима участници в скандала само един има прояви в миналото, които са от хулигански тип,
поясни още комисар Калоян Калоянов за "Хоризонт".Участниците в скандала са задържани в следствения арест в Несебър. Разследването на случая продължава.

Подробности чуйте в звуковия файл.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!