Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Петър Занев: На футболен клуб „Пирин“ му трябват подходящите хора за управление

Едва ли има човек, който да обича футбола и да не преживява, това което се случва в момента и на национално и на местно ниво. От няколко дни вървят публикации в социалните мрежи и в спортните издания за обстановката в благоевградския отбор.

Бившият спортен директор на футболен клуб  „Пирин“ – Благоевград Петър Занев даде интервю за Радио Благоевград, в което коментира състоянието на отбора и всичко случващо се, какви действия се предприемат и как се отнасят към някои футболисти.

„Ръководството на отбора ползва методи на управление от 90-те години, на принципа:  Ние каквото кажем, това ще правите. Нямат никаква идея от управлението на клуб, защото мисленото и манталитетът е много далече от истината“, каза Петър Занев.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Елица Наумова с нова огнена песен

Елица Наумова - момичето, което танцува с огъня, представя нова песенн - „Simenan Chi Ta”. В песента лирическата героиня, чрез помощта на своята вяра може да премине през огнени изпитания. Във видеото са включени две пламтящи огнени клади, въртене на пой и огнени ветрила, под афро ритъм и екзотично поп звучене. Текстът е на автентичен език,..

обновено на 23.06.24 в 14:36

Християна Лоизу и Danny Levan представят дуетна песен – „Крий ми очите“

Финалистката от "Като две капки вода" Християна Лоизу и поп изпълнителят Danny Levan, зарадваха своите фенове с новата си дуетна песен – „Крий ми очите“. След като през студените месеци песента ни сгряваше, но на гръцки език и звучеше във всеки клуб в Гърция – „Vradia Hamena“ (Изгубени нощи), дойде момента да разгорещим страстите и на роден..

обновено на 23.06.24 в 14:14

"Талантино" - един празник на театъра и духа

В три поредни дни Благоевград посрещна млади таланти в театралното изкуство от цялата страна на детския театрален фестивал "Талантино". На сцената в Регионалния исторически музей излязоха школи от София, Перник, Банкя, Пазарджик, Петрич, Благоевград, Стара Загора. Те представиха разнообразна програма -  от приказки до тежка световна драматургия с..

публикувано на 23.06.24 в 12:24

Станислав Грозданов: Не само гледаме заедно Европейското по футбол, но обменяме идеи и за развитието на село Мурсалево

Станислав Грозданов е експерт „международно сътрудничество“ в ЮЗУ “Н. Рилски“– Благоевград. От известно време със семейството си живее в наследствената къща на своя дядо в село Мурсалево.  Станислав е сред инициаторите и активен участник в организацията на вечерите на селския площад, които събират пред 8-ем метровия екран не само жители на селото,..

публикувано на 23.06.24 в 09:30

Няма липса на контейнери за строителни отпадъци

Лятото е предпочитаният сезон освен за почивки, но и за ремонти. Нерегламентираното изхвърляне на строителни отпадъци, както и поставянето им в контейнерите за битови или разделно събирани отпадъци се санкционира. Според Закона за управление на отпадъците се забранява нерегламентирано изхвърляне или изгарянето им. От Община Благоевград..

публикувано на 21.06.24 в 14:24

Екскурзоводи настояват за туристическа полиция

По данни на Министерството на туризма сертифицираните екскурзоводи в България са около 1600.  „ Професията на екскурзовода е една изключително трудна професия. Отстрани може да изглежда лесно, но човек трябва да притежава много качества да има богата култура – задълбочени знания в историята, да познава географията. И не само “, каза Николай..

публикувано на 21.06.24 в 14:08

Деца от Гоце Делчев с шампионски резултати на Международно състезание по ментална аритметика

Деца от Гоце Делчев показаха шампионски умения на най-големия международен форум по ментална аритметика, който се проведе в Барселона. „Безкрайно горди и щастливи сме да споделим, че нашите умни деца покориха сърцето на Каталуния, като се представиха по чудесен начин на провелото се в Испания  международно състезание по ментална аритметика HORUS 8, в..

публикувано на 21.06.24 в 11:57