Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

В "Без направление" гостува дерматологът д-р Мария Стоянова

| обновено на 11.01.23 в 10:19

Нито един метод за разкрасяване и подмладяване няма вечен ефект, но постоянството дава резултат в дългосрочен план. Това коментира за БНР-Бургас дерматологът д-р Мария Стоянова-Бельова. Тя е част от екипа на New Life Plastic & Dermatology за град Бургас.  Дерматолог с обширни познания и опит в сферата на естетичната дерматология, кожни и венерически болести, инжекционни и anti-age процедури. 

Д-р Стоянова консултира дами в различен възрастов диапазон и предоставя информация за възможните процедури (инжекционни или апаратни) подходящи за вашия конкретен случай спрямо желаните резултати. Познава и работи с всички най-съвременни методи в естетичната медицина, като инжектиране на ботокс, филъри, мезотерапия, плазмотерапия, лазерни апаратни процедури и др. Познаването на индивидуалните нужди на пациентите и топлото й отношение я правят предпочитан специалист от много дами.

Д-р Стоянова е Член е на Българския лекарски съюз и Българско Дерматологично Дружество.

Завършва медицина в Медицински Университет-София през 2019г. и към момента специализира Кожни и венерически болести в Клиника по кожни и венерически заболявания в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда.

Какви са тенденциите в съвременните методи в естетичната медицина и най-търсените anti-age процедури ще разберем от д-р Стоянова в предаването „Без направление“, което започва след емисията в 11 часа. 


БНР подкасти:

Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 23 МАРТ:

Пролет е! Денят е равен на нощта и светлината започна да се противопоставя на тъмнината… Новият ден също напира да отвори очи, заедно с всичките си предизвикателства. Добро утро в четвъртък! Успешен 23-ти март, свежо пролетно начало поставяме и в  ефира на БНР - Бургас. Ето и акцентите до 10.00 ч.: Започва приемът за кандидатстване за ясли и..

публикувано на 23.03.23 в 06:53

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 22 МАРТ:

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 22 МАРТ: Пролет е! Всичко се буди с желание за живот, освен - желанието за работа! Добро утро в сряда! Не забравяйте, че и на най-дългия работен ден ще му се види края, но първо трябва да започне. Успешен 22-ри март, свежо пролетно начало поставяме и в  ефира на БНР - Бургас. Ето и акцентите до 10.00 ч.: Има ли..

публикувано на 22.03.23 в 06:52

Булевард Демокрация на 21 март

Темите в предаването днес: Общините в страната ще трябва да осигурят паравани за предстоящите избори на 2 април. Някои местни администрации във вътрешността на страната предпочетоха да преобразуват останалите стари кабинки. Други обаче търсят да закупят нови. Има ли изисквания за преградите, колко ще струват на общините? Поставяме днес тези въпроси, а..

публикувано на 21.03.23 в 12:58

„Експертът говори“ за замърсяването на въздуха

Само 0,001% от хората на планетата дишат чист въздух, се казва в проучване, цитирано от БТА. Според данни на Световната здравна организация 7 милиона души умират преждевременно по-света всяка година заради нечистия въздух. От друга страна миналата сряда Министерският съвет прие отчет за изпълнението на Националната програма за подобряване на..

публикувано на 21.03.23 в 11:00

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 21 МАРТ:

Никоя зима не трае вечно и никоя пролет не пропуска да дойде. И ето, че астрономическата пролет вече е факт, тя настъпи в Северното полукълбо снощи в 23 часа и 24 минути. Добро утро във вторник, посрещнете го с усмивка и добро настроение! Звукорежисьор е Теодора Кралева, новините представя Християна Йорданова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и..

публикувано на 21.03.23 в 06:30

Булевард Демокрация на 20-ти март

Село Светлина е отправна точка за предаването Булевард Демокрация днес. Чува ли се гласът на жителите на малките села и имат ли надежда за решаване на проблемите им, дни преди поредните извънредни парламентарни избори ще научим в първия час. Високите цени на хранителните продукти и  липсата на редовно приети годишни бюджети затруднява дейността на..

публикувано на 20.03.23 в 14:37
Снимката е илюстративна

Училище за родителство – днес във „Влез в час“

Колко важно е включването на родителите като партньори на учителите на ниво ранно детско образован ие? Този въпрос, в различните му аспекти, ще разгледаме днес в предаването ни за образование „Влез в час“. Темата ще представим чрез проекта на една детска градина в Поморие. Тя се казва „Детелина“, а проектът, който тя спечели е..

публикувано на 20.03.23 в 10:05