Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

В "Без направление" гостува урологът доц. Николай Миринчев

В предаването "Без направление" днес ни гостува доц. д-р Николай Миринчев. 

Известният бургаски лекар  е началник на отделението по урология в УМБАЛ Бургас. От месец януари 2023 година лечебното звено вече е клиника, която е с трето ниво на компетентност. Предстои издаването на сертификати от министерството на здравеопазването. Това ще разшири максимално възможностите, които ще се прилагат за лечение. Ставаме все по търсени от пациенти от цялата страна, заяви доц. Миринчев.

Той е познато име в областта  на урологията. Лекарят стана доцент през 2022 г, завършил е Варненският медицински университет.  Доц. Миринчев работи в клиниката от август 2014 г, има множество квалификации и участия в конгреси у нас и чужбина.

Очаквайте разговора с доц. Миринчев от 11 до 12 часа в ефира на БНР Бургас.


По публикацията работи: Десислава Златева
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Снимката е илюстративна

Училище за родителство – днес във „Влез в час“

Колко важно е включването на родителите като партньори на учителите на ниво ранно детско образован ие? Този въпрос, в различните му аспекти, ще разгледаме днес в предаването ни за образование „Влез в час“. Темата ще представим чрез проекта на една детска градина в Поморие. Тя се казва „Детелина“, а проектът, който тя спечели е..

публикувано на 20.03.23 в 10:05

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 20 МАРТ!

Астрономическата пролет настъпва малко преди полунощ точно в 23.24 часа и ни носи тихо и топло време. Добро утро в понеделник! Ето и акцентите в ефира до 10 часа: Високите цени на хранителните продукти, както и  липсата на редовно приети годишни бюджети затруднява дейността на Социалния домашен патронаж в голяма част от българските..

публикувано на 20.03.23 в 06:48

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ ЗА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч.:

Здравейте, в предаването ни днес отново сме готови да ви разкажем за положителни примери и каузи в ежедневието ни, да ви срещнем с добри хора и да ви заредим с положителни емоции. Звукорежисьор е Ваня Желева, аз съм Стефка Бакърджиева.  В предаването ни днес: -  В рубриката „Добротворци в действие“ ще стане дума за благотворителния..

публикувано на 19.03.23 в 16:00

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 19 МАРТ:

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 19 МАРТ: Е, дами, независимо какво червило ще използвате, не забравяйте, че най-красивите устни са усмихнатите… В женския месец ви приканваме да отворите сърцата си за красивото и да бъдете смели. За още вдъхновение споделяме поредната мартенска неделя в ефира на БНР – Бургас в най-женското предаване „Ева в..

публикувано на 19.03.23 в 11:16

"Ден до пладне" на 18 март

Темите в седмичния обзор: -   Ще се вдигне ли отново ДДС-то в ресторантьорския бранш и колко по-скъпо ще ни излезе посещение там след това – мнение на собственик на ресторант в Бургас -   Инвестиция за над 20 млн. лева влизат в Бургас в новостроящ се завод за бронирани машини – още подробности от инвеститора -   По-високи..

публикувано на 18.03.23 в 08:15

Булевард Демокрация на 17-ти март

Темата ни днес се отнася до рибарите и как ще им се отрази заповед на Министерството на земеделието, според която се забранява „стопанският риболов в акваториите на пристанищата с отдалеченост до 1 морска миля от бреговата линия“. Служители на КЗП протестираха за по-високи заплати, колко взимат сега и за какво увеличение настояват, ще ви кажем в..

публикувано на 17.03.23 в 14:55

Зумба инструкторът Мария Аврамова гостува в "Радио айляк"

Зумба инструкторът Мария Аврамова ще е гост в предаването „Радио айляк“ след емисията новини в 11 часа. Зумба е фитнес и за тялото, и за душата, казва тя: "Понякога упражненията са така натоварващи, че успяват да ангажират цялото тяло. Освен цялото тяло и отделни мускулни групи. И като кардио, но и адреналин, който вдига настроението, сваля стреса,..

публикувано на 17.03.23 в 09:44